Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:13 Yorum: 0

AK Parti’de Futbol Turnuvası Başlıyor

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından organize edilen, 19 İlçe ve Denizli İl başkanlığı olmak üzere toplam 20 takımın mücadele edeceği turnuva...

AK Parti’de Futbol Turnuvası Başlıyor

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından organize edilen, 19 İlçe ve Denizli İl başkanlığı olmak üzere toplam 20 takımın mücadele edeceği turnuva 14 Mayıs Cumartesi günü başlıyor.

Denizli AK Parti İl Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından organize edilen Futbol Turnuvası Fikstür Çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri katıldı. 19 İlçe ve İl başkanlığı olmak üzere toplam 20 takımın mücadele edeceği turnuvada yer ve zaman programı belirlendi. Turnuva, 14 Mayıs tarihinde saat 11.00'de Doğan Seyfi Atlı Stadyumu yanındaki Halı sahada Denizli İl Başkanlığı ve Pamukkale İlçe Başkanlığı Futbol Takımları arasında oynanacak maç ile başlayacak. Başlama vuruşunu Denizli İl Başkanı Necip Filiz'in yapacağı turnuva grup maçlarının ardından çeyrek final, yarı final ve nihayetinde final maçıyla son bulacak. İl Başkanlığı futbol takımı başta olmak üzere tüm ilçe futbol takımlarının turnuvaya hazır olduklarını söyleyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, " Takımlarımız hazır, formalarımız hazır, artık heyecan ve sabırsızlıkla turnuva başlama vuruşunu bekliyoruz. İyi olan ve hak eden kazansın ve hepsinden önemlisi dostluk kazansın" dedi. 14 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da Delikliçınar Meydanı'ndan turnuvanın başlangıç maçı için araç kaldırılacağını belirten Başkan Filiz, tüm futbolseverleri ve basın kuruluşlarını bu mücadeleleri izlemeye davet etti.

AK Parti’de Futbol Turnuvası Başlıyor

AK Parti’de Futbol Turnuvası Başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber