Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 18 Ekim 2017 - 13:18 Yorum: 0

AK Parti’de ilçe kongreleri süreci hafta sonu tamamlanıyor

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, ilçe kongrelerinin bu hafta sonu tamamlanacağını ifade etti.

AK Parti’de ilçe kongreleri süreci hafta sonu tamamlanıyor

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, ilçe kongrelerinin bu hafta sonu tamamlanacağını ifade etti.

Çetinbaş, yaptığı açıklamada, Cuma günü Domaniç, Cumartesi günü de Hisarcık ve Emet ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Çetinbaş, Domaniç'te Ahmet Özoğul, Hisarcık'ta Ali Var ve Emet'te de Hüseyin Doğan'ın aday olduğunu listelerle seçimlerin gerçekleştirileceğini belirtti.

Kütahya merkez ilçe ve 8 ilçede kongrelerin tamamlandığını belirten Başkan Çetinbaş, "Genel kurullarımız gerçekten bir bayram havasında geçiyor. Bu hafta sonu itibariyle 13 ilçemizin tamamında kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Kongrelerimizde ortalama yüzde 30 oranında yenilenme oldu. Aramıza yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Listelerde yer almayan arkadaşlarımızla ilgili herhangi bir kırgınlık olmamıştır. Bu sebeple kendilerine hassaten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çetinbaş, Kütahya İl Başkanlığı Kongresi'nin de Genel Merkezin belirleyeceği bir tarihte, muhtemelen de Aralık ve Ocak aylarında yapılacağını sözlerine ekledi. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber