Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 17 Kasım 2014 - 17:08 Yorum: 0

AK Parti'de kongre süreci

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 23 Kasım'da yapılacak ilçe kongresinde aday olacağını açıkladı.Çakır,  düzenlediği basın toplantısında,  AK Parti...

AK Parti'de kongre süreci

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 23 Kasım'da yapılacak ilçe kongresinde aday olacağını açıkladı.

Çakır,  düzenlediği basın toplantısında,  AK Parti Genel Merkez yöneticilerinin yanı sıra bölge milletvekillerinin referansıyla aday olduğunu belirterek, çıraklık döneminden ustalık dönemine geçeceklerini söyledi.

Kamuoyunun beklentilerine yanıt verecek bir çalışma içerisinde olacaklarını,  bu doğrultu da profesyonel ekiple göreve talip olduklarını belirten Çakır “2015 seçimleri Zonguldak ve Ereğli için çok önemli. Zonguldak’tan bir milletvekili daha nasıl fazla çıkartabiliriz bunun hesabı içerisindeyiz. Kucaklaşmamız ve çok çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

ETİKETLER: AK Parti  , Fatih Çakır
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber