Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Aralık 2014 - 14:48 Yorum: 0

AK Parti'de kongre süreci

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar:

AK Parti'de kongre süreci

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 9 Ocak Cuma günü gerçekleştirecekleri il kongresine katılacağını bildirdi.

Saylar, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, kongreye Karabük halkının yoğun bir ilgi göstereceğine inandıklarını belirtti.

Eskipazar İsmetpaşa mevkisine yapılması planlanan "Endüstriyel ve Serbest Ticaret Bölgesi" projesinin tanıtımını yapacaklarını vurgulayan Saylar, "Bu konu kentimiz ve bölgemiz için çok önemli. Sayın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 9 Ocak Cuma günü yapacağımız il kongresine katılacak. Sayın Başbakanımıza kısa bir sunum hazırladık. Bu konu da çalışmaların hızlanmasını arzu ediyoruz. Sayın Başbakanımızı güzel bir şekilde ağırlayacağımızı düşünüyorum" dedi. 

- Karabük'teki kamu yatırımları 

Kentte her alanda önemli yatırımlar yapıldığını kaydeden Saylar, şöyle konuştu:

"Çeşitli alanlarda 2015 yılı içerisinde planlanan yatırımlar konusunda hiçbir aksama görünmüyor. Sağlık alanın da yapılacak önemli çalışmalar var. Ağız ve Diş Hastanesi'nin gelecek yıl içerisinde büyük ihtimalle temeli atılacak. Yenice ve Eskipazar ilçelerinde yapılması düşünülen hastanelerin onayı çıktı. Beşbinevler'de Karabük İl Sağlık Müdürlüğü ve Aile ve Sağlık Merkezi yatırımı devam ediyor. Toprakcuma'daki halk sağlığı merkezi binasının inşaatı devam ediyor. Sağlık yatırımlarında, her şey planlandığı gibi devam ediyor."

Saylar, DSİ çalışmaları kapsamında, Hatipoğlu ve Düzçam göletlerinin ihalesinin yapıldığı bildirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Safranbolu'ya bağlı Konarı köyünde Aldeğirmen Barajı'na başlanması düşünülüyor. Aktaş Barajı'nın ise gelecek yıl proje ihalesinden sonra ihaleye çıkacak. Bu konularda bir aksama görünmüyor. Spor yatırımları da aynı şekilde. Öğlebelli Mahallesi'nde inşaatı devam eden gençlik merkezi şehir için önemli bir kazanım. Bir de sporcu toplama merkezi için çalışmalar var. 2015 yılında Keltepe'ye yapılması düşünülen kayak merkezi için çalışmalar başlayacak. Karayolları konusunda da çalışmalar devam ediyor. Bu konuda da kentimize hizmet getirmek için çaba gösteriyoruz. Filyos Liman Projesi ile Endüstriyel ve Serbest Ticaret Bölgesi, kente önemli bir rekabet gücü sağlayacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber