Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

AK Parti'de temayül yoklaması

SAMSUN (AA) - Sivil toplum temsilcileri, AK Parti Samsun Milletvekili aday adayları için yapılan temayül yoklamasında sandık başına gitti.Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesislerinde...

AK Parti'de temayül yoklaması

SAMSUN (AA) - Sivil toplum temsilcileri, AK Parti Samsun Milletvekili aday adayları için yapılan temayül yoklamasında sandık başına gitti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesislerinde gerçekleşen temayül yoklamasına Samsun bulunan tüm sivil toplum örgütlerinin yönetim kurulu üyeleri oy kullandı.

Temayül yoklaması hakkında bilgi veren AK Parti Samsun İl Başkan Vekili Alaattin Bayrak, tüm sivil toplum örgütlerinin görüşlerine başvurarak milletvekili adaylarını belirlemek istediklerini ifade ederek, "Sivil toplum örgütleri hangi adayları görmek istiyorsa onu sandığa yansıtacaklar. Bu sürecin ilk ayağını parti delegelerimiz ve üyelerimiz için gerçekleştirmiştik. Şimdi sivil toplum örgütlerinin oylarıyla daha kapsamlı bir sonuca ulaşabileceğimizi umut ediyoruz. Sivil toplum örgütlerinin görüşünün alınması hem partimiz için önemli hem de onlar için önemli ki temayül yoklamasına büyük ilgi gösterdiler" dedi.

Temayül yoklamasının sonuçlarının kapalı çuvallarla Genel Merkeze gönderileceğini dile getiren Bayrak, Genel Merkez'de oy sayımının yapılacağını ve sonuçlarının açıklanmayacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber