Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 13 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

AK Parti’de teşkilat arası bayramlaşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bundan sonra terör örgütüyle asla müzakere yok, çözüm yok. Bugüne kadar milletimizle çözümü yaptık,...

AK Parti’de teşkilat arası bayramlaşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bundan sonra terör örgütüyle asla müzakere yok, çözüm yok. Bugüne kadar milletimizle çözümü yaptık, bundan sonra da çözümü milletimizle yapmaya devam edeceğiz. Terörün de teröristin de ona yardım ve yataklık edenin hakettiği ceza verilecek" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen teşkilat arası bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, "Bayramların kardeşlik getirdiği ortamlar olduğunu biliyoruz. Bu mübarek günde dün hain terör örgütü PKK'nın Van'da gerçekleştirdiği menfur saldırıyı kınıyorum. Terörün dininin olmadığını bu mübarek günde bir kez daha gördüm. Bunlarda inanç yok. Bugünlerde cana kıyacak, gözyaşı akıtacak kadar gözü dönen hainlere sesleniyorum, köşeye sıkıştınız, sonunuz yakın" ifadelerini kullandı.

Bugün İslam aleminin en kutlu günlerinden biri olduğuna işaret eden Çalık, "Bayramlaşmak barışmak, gönüllere köprü kurmak demek. Bayramlar, hayırseverin öksüzü yetimi sevindirmesi için önemli bir fırsattır. Kurban ibadetiyle bizden istenen gönül zenginliğimizi birbirimizle paylaşmaktır" diye konuştu.

15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatan Çalık, "Hainlikte sınır tanımayan şeytanın evlatları gecemizi zifiri karanlığa çevirmek istediler ama şafak bastığında galibiyet vatanımızın gerçek sahiplerinin olmuştur. Tankların karşısına dikilen devler, namluların karşısında millet ve devlet vardı. Vatan ve bayrak aşkına canlar siper edildi. Tarih adeta yeniden yazıldı. Fedakar, vefakar insanlarımız yarınlarımız için günlerce, gecelerce demokrasi nöbetleri tuttu" dedi.

Çalık, "Türkiye devleti ve milletiyle, iktidarıyla muhalefetiyle, basınıyla millet olmanın ne demek olduğunu, bir dolara kendini ve milletini satan hainlere net bir şekilde göstermiştir. Bir dolara satılık adamlarla asla işimiz olmadı, olmayacak inşallah" dedi.

Terör örgütü PKK'nın son iki yıldır saldırılarıyla millete kan ağlattığını belirten Çalık, "Karanlık şer odaklarının Türkiye'ye karşı açtığı PKK kartı gerek milletimizin tavrı gerek hükümetimizin politikalarıyla ellerinde patlamıştır. Bugün millet o teröristlere dadılık yapanların kim olduğunu gayet iyi biliyor, üst aklın kim olduğunu gayet iyi biliyor. Bu terör örgütlerinin hepsinin ruh ikizi olduğunu, süt kardeşi olduğunu her birimiz çok net görüyor. PYD'nin YPG'nin, PKK'nın DHKP-C'nin birbirinden farkı yok. Hepsi aynı kirli emellere taşeronluk ediyorlar" şeklinde konuştu.

Terör örgütlerini yok etmek için ne gerekiyorsa yapılacağını anlatan Çalık, zulüm odaklarına milletle birlikte karabasan gibi çöküleceğini ifade etti. Çalık, PKK'nın açılımının aslında paralı katiller korosu olduğunu anlattı. Terör örgütünün payendeliğini yapan 28 belediyeye kayyım atandığını hatırlatan Çalık, "Hukuk devleti içerisinde terör örgütüyle bağlantılı kim varsa bunlarla mücadeleye devam edeceğiz. Bu belediyelerden silahlar, el bombaları çıkmadı mı? Kayyım atanan belediyelerin arabaları bomba taşımadı mı, kepçeleri hendekler kazmadılar mı? Halkın iradesine darbe yapan, bugün kayyımdan önce belediyede görev yapan belediye başkanlarıdır. Halkın iradesine darbe yapan PKK, FETÖ ve onun uzantılarıdır. Artık taviz asla yok. Bundan sonra terör örgütüyle asla müzakere yok, çözüm yok. Bugüne kadar milletimizle çözümü yaptık, bundan sonra da çözümü milletimizle yapmaya devam edeceğiz. Terörün de teröristin de ona yardım ve yataklık edenin hakettiği ceza verilecektir" dedi.

Konuşma sonrası teşkilat arası bayramlaşmaya geçildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber