Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Aralık 2014 - 18:13 Yorum: 0

AK Parti'deki kongre süreci

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar:

AK Parti'deki kongre süreci

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, parti kongrelerinde salonlara sığmadıklarını bildirdi.

Ulupınar, yaptığı açıklamada, partilerinin Zonguldak merkez ve Devrek ilçe kongrelerinin hafta sonu yapıldığını hatırlattı. 

Kongrelerin büyük coşku içinde geçtiğini anlatan Ulupınar, şunları kaydetti:

"Bu, AK Parti’ye ve hükümetimize olan güvenin çığ gibi büyüdüğünün ve doğru yerde, doğru işlerle halkımızın güvenini kazandığımızın göstergesidir. 13 yıllık süreçte her geçen gün büyüyen, katılımlarını her geçen gün artıran ve halkımızın refahı için durmadan yorulmadan çalışan bir iktidarız.  Sağlıktan ulaşıma, yatırımlardan istihdama, milli gelirden ekonomiye kadar kısa zamanda çok büyük işler gerçekleştirmiş bir hükümetiz. Genel seçimler öncesinde gerçekleştirilen kongrelerimizi etkili, coşkulu bir şekilde tamamlıyoruz. Bugün görüyoruz ki  AK Parti olarak salonlara sığmıyoruz artık kongrelerimizi meydanlarda yapacağız. Bizler halkımızla her zaman kucaklaşıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber