Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Kasım 2017 - 18:28 Yorum: 0

AK Parti’den Bahçeli’nin ‘ittifak’ sözlerine ilk yorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Rabia'da birleşen herkesle biz zaten müttefikiz.

AK Parti’den Bahçeli’nin ‘ittifak’ sözlerine ilk yorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Rabia'da birleşen herkesle biz zaten müttefikiz. Bu seçim ittifakı gibi algılanması algılanmaması bütün bunlar zaman içinde görülecek şeyler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2019 seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamalarda "ittifak" mesajı vermesine ilişkin konuştu. Bahçeli'nin sözlerini seçim ittifakı şeklinde yorumlamanın erken olacağını belirten Ünal, "Rabia'da birleşen herkesle biz zaten müttefikiz. Bu seçim ittifakı gibi algılanması algılanmaması bütün bunlar zaman içinde görülecek şeyler. Bu, partinin yetkili kurullarının oturup değerlendireceği bir şey. Sayın Bahçeli her zaman devletin bekası söz konusu olduğunda seçilmiş meşru hükümetle birlikte hareket etti. Dolayısıyla, yeni bir değerlendirmeden ziyade bugünkü Sayın Bahçeli'nin açıklamasını tutarlı bir şekilde daha önceden beri dediğim gibi 15 Temmuz sonrası hükümetin yanında duran, devletin bekası için yapılmış açıklama olarak değerlendiriyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber