Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:33 EB5 Capital’ın Green House Gravity Apartments projesi, USCIS’ten I-956F ona...11:31 Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. kez düzenlediği ç...11:31 Tüketiciler Birliği’nden "kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı11:30 Sinüzitte risk oluşturan faktörler11:29 Yolunu kaybeden vatandaş gece su kanalına uçtu, sabah otomobilini kurtarmay...11:28 Van’da kış lastiği değiştirme yoğunluğu geç başladı11:27 Prof. Dr. Adaş’tan ‘Kök hücre’ açıklaması: “Türkiye’nin başarısı çok daha a...11:26 Muğla BİLSEM’in 13 araştırma projesi Denizli’de görücüye çıktı11:25 Jamaika Filistin’i devlet olarak resmen tanıdı11:25 Havalar birden ısındı, uzmanından şeker hastalarına ’böbrek yetmezliği’ uya...11:24 Tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı11:23 Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkında ’sıfır atık’ eğitimi11:23 Rektör Özölçer Koltuğunu çocuklara devretti11:22 Beyoğlu’nda berbere “tıraş ücreti” saldırısı kamerada: 150 lira için kurşun...11:21 Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada11:20 Kalp sağlığında yapay zeka tanı imkanını artırıyor11:20 ’Timsah Ateşi’ 22 Mayıs’ta Moi Sahne’de11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 17:43 Yorum: 0

AK Parti’den ‘Büyük Samsun İftarı’na Davet

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 2 Temmuz Cumartesi günü Anakent Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek olan "Büyük Samsun İftarı'na vatandaşları...

AK Parti’den ‘Büyük Samsun İftarı’na Davet

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 2 Temmuz Cumartesi günü Anakent Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek olan "Büyük Samsun İftarı'na vatandaşları davet etti.

İl binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Göksel, 2 Temmuz'da "Büyük Samsun İftarı" düzenleyeceklerini söyledi. Sadece Samsun halkını değil kardeş şehir ilan edilen Tunceli halkını da Büyük Samsun İftarı'na davet eden Göksel, "AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak, Ramazan ayında geçtiğimiz 18 günde 8 ilçemizde iftar programlarımızı gerçekleştirdik. Geriye kalan günlerde de ilçe iftar programlarımız devam edecek. Bu iftarlarımızda hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaştık. Birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirdik. Bu iftarlarda bizlerle birlikte olan bakanımıza, genel başkan yardımcımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarına, ilçe belediye başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık teşkilatlarımıza, il yönetim kurulu üyelerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bizler, AK Parti olarak birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini, geçtiğimiz günlerde Tunceli'de iftarda gerçekleştirdik. Genel Merkezimiz tarafından kardeş şehir ilan edilen Tunceli'de, AK Parti Tunceli Teşkilatımız ve Tunceli halkı ile birlikte bir sofrada iftarımızı yaptık. Bu ziyaretimizde gördük ki, Tuncelili kardeşlerimiz de birlik ve beraberlik duygularını çok önemsiyorlar. Onların da birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerini gördük. Tunceli'nin Pertek ve Çemişgezek ilçelerinde teşkilatlarımız ve Tuncelili kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu programların sonrasında da onları ilimizde davet ettik. Yakın bir zamanda Tuncelili kardeşlerimizi Samsun'da ağırlayacağız. Bizim için göstermiş oldukları samimi duygulardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de Samsun teşkilatları ve Samsun halkı olarak Tuncelili kardeşlerimizi, ilimize gerçekleştirecekleri ziyaret sırasında aynı samimi duygularla ağırlayacak ve misafirperverliğimizi göstermeye gayret edeceğiz. Onları ilimizde ağırlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız" dedi.

"TÜM HALKIMIZ DAVETLİ"

Büyük iftar programı ile birlik ve beraberliği daha da pekiştireceklerini vurgulayan Göksel, "İl teşkilatı olarak 8 ilçemizde yaptığımız iftar programlarındaki birlik, beraberlik ve samimi duyguları, il genelinde yapacağımız Büyük Samsun İftarı ile daha da arttıracağız. AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak, birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu göstermek adına, 2 Temmuz 2016 Cumartesi günü, Gençlik ve Spor Bakanımızın, Genel Başkan Yardımcımızın, milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, ilçe başkanlarımızın, ilçe belediye başkanlarımızın, il teşkilatımızın ve Samsunlu hemşerilerimizin de katılımıyla "Büyük Samsun İftarı'nı gerçekleştireceğiz. AK Parti İl Başkanlığımız tarafından Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlenecek olan "Büyük Samsun İftarı" programına tüm halkımız, teşkilatımız ve basın mensupları davetlidir" diye konuştu.

AK Parti’den ‘Büyük Samsun İftarı’na Davet

AK Parti’den ‘Büyük Samsun İftarı’na Davet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber