Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 29 Ağustos 2016 - 16:03 Yorum: 0

AK Parti’den CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Tokat İl Başkan Vekili Muhsin Kurulay ve beraberindeki heyet, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı nedeniyle CHP İl Başkanlığı'na...

AK Parti’den CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Tokat İl Başkan Vekili Muhsin Kurulay ve beraberindeki heyet, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı nedeniyle CHP İl Başkanlığı'na "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ile CHP Tokat İl Başkanı Feramuz Şahin, AK Parti heyetini parti binasında kabul etti. Ziyarette konuşan AK Parti'li Kurulay, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade ederek, "Sayın CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan saldırıyı Türk demokrasisi, barışı ve kardeşliğine yapılan bir saldırı olarak değerlendiriyoruz. Bundan dolayı üzüntülerimizi beyan ediyor, yapılan saldırıyı teşkilat olarak kınıyoruz" dedi.

CHP'li Şahin ise ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye son zamanlara zor bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz'dan sonra Türk toplumunun göstermiş olduğu birlik ve beraberlikten rahatsız olan şer güçler demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyasileri de hedef aldı. Türkiye'de bu şer odaklarının hakim olmadığı demokrasinin hakim olduğu bir anlayışın egemen olacağına inanan bir siyasetçiyim" diye konuştu.

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz da CHP olarak demokrasinin çağdaş evrensel değerler ile oturtulması, hukukun egemen olması, laik demokratik parlamenter sisteme yapılacak her saldırıya ilk gün ki gibi şevkle karşı çıkmaya kararlı olduklarını ifade ederek, "Kaosun ve terörün hiçbir zaman ülkeye kazandıracak bir şeyi olmadığını belli bir kuşak yaşadı. 32 yıldır bu ülke çoluğundan çocuğundan esirgediği tüyü bitmemiş yetim hakkı birçok parasını bu uğurda harcıyor. Parayı telafi edebiliriz ama çok sayıda can kaybettik daha fazlasına tahammülümüz yok. Terörün her türlüsünü lanetleyip ortak duruş gösterme noktasında sizlerinde sorumluluğu var" şeklindeki konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber