Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı
Türkiye 29 Mart 2019 - 16:08 Yorum: 0

AK Parti’den Hacılar Çıkarması

31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı...

AK Parti’den Hacılar Çıkarması

31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Hacılar'ı ziyaret ederek parti teşkilatı ile birlikte çıkarma yaptı.

AK Parti önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ildız, Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Hacılar Belediye Başkan Adayı Bilal Özdoğan ve partililerle birlikte esnafları gezen Büyükkılıç, Hacılar'da rekor oy beklediklerini söyledi.

Hacılarlı vatandaşlara seslenen ve "Kayserimizde her yerde olduğu gibi geçmişten beri bize sahip çıkan Hacılarımızda rekor kırmamız için hiçbir sebep yok" ifadelerini kullanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Büyükkılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Hacılarımızı seviyoruz, hizmetin sevdalısıyız. Bu bölge bizim olmazsa olmazımız. Allah'ın izniyle 16 ilçemizi kolumuza takacağız. Büyükşehir olarak yolumuza devam edeceğiz. Kayserimizi Milletvekillerimizle, Bakanlarımızla, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Bahçelinin Cumhur İttifakı anlayışı içerisindeki destekleriyle daha güzel noktalara taşıyacağız. Tecrübemizle ekibimizle, siyasi desteğimizle ve kolumuza Bilal Başkanımızı takarak en güzel hizmetleri yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Burada Bilal Başkan Allah'ın izniyle bizim temsilcimiz olacak ama Memduh Büyükkılıç bu işin olmazsa olmazı. Durmak yok koşmaya devam. Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyoruz onun ekibini tabi ki seviyor güveniyoruz. Onun elini güçlendirmek Türkiye Cumhuriyetinin sesini daha gür olarak dünyada duyurmak Hacılarlıların ve Kayserimizin adeta olmazsa olmazı olacak. Biriz, beraberiz hep beraber Hacılar, hep beraber Kayseriyiz."

AK Parti’den Hacılar Çıkarması

AK Parti’den Hacılar Çıkarması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber