Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 18:13 Yorum: 0

AK Parti’den İl Jandarma Komutanı Albay Eren’e ziyaret

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile Milletvekili Mustafa Yel, beraberinde Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, il ve ilçe yönetim...

AK Parti’den İl Jandarma Komutanı Albay Eren’e ziyaret

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile Milletvekili Mustafa Yel, beraberinde Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren'i makamında ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

İl Jandarma Komutanlığı görevine yeni atanan Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren'e teşekkür ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Cüneyt Yüksel, yeni görevinde Erdal Eren'e başarılar diledi.

Albay Erdal Eren de bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulunuzun Tekirdağ'ımız için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber