Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Mart 2017 - 12:28 Yorum: 0

AK Parti’den İstanbul ‘evet’ için seferberliği

Ümraniye ve Çekmeköy'de İstanbullularla bir araya gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 16 Nisan'da yapılacak olan halkoylamasıyla ilgili...

AK Parti’den İstanbul ‘evet’ için seferberliği

Ümraniye ve Çekmeköy'de İstanbullularla bir araya gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 16 Nisan'da yapılacak olan halkoylamasıyla ilgili vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti İstanbul teşkilatları, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla buluşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Ümraniye ve Çekmeköy'de İstanbullularla bir araya geldi. Dr. Selim Temurci, Ümraniye Hacı Hakkı Ekşi Camii'nde Cuma namazını kılmasının ardından caminin avlusunda, dev kazanın arkasına geçerek vatandaşlara çorba ikram etti. Ümraniye Belediyesi tarafından her hafta bir camide düzenlenen etkinliğe katılan Dr. Temurci'ye, İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve İlçe Belediye Başkanı Hasan Can da eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Dr. Temurci, 16 Nisan'da yapılacak olan halkoylamasıyla ilgili vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara yeni anayasa paketiyle ilgili de bilgiler veren Dr. Temurci, protokol üyeleri ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çekmeköy'de Evet Kafe'ye ziyaret

Dr. Temurci, Ümraniye'deki ziyaretin ardından AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı tarafından açılan "Evet Kafe'yi" ziyaret etti. İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın da eşlik ettiği ziyarette, Dr. Temurci kafeyi gezdi. Burada da kafe çalışanlarıyla ve vatandaşlarla referandum hakkında sohbet eden Başkan Dr. Temurci, onlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber