Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 11:43 Yorum: 0

AK Parti’den öğrencilere kırtasiye yardımı

AK Parti Diyarbakır Aile Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı'nca, merkez Bağlar ilçesinde bulunan Fatih İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye...

AK Parti’den öğrencilere kırtasiye yardımı

AK Parti Diyarbakır Aile Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı'nca, merkez Bağlar ilçesinde bulunan Fatih İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Aile Sosyal Politikalar Birim Başkanı Necla Uysan, öğrencilerin diğer ihtiyaçlarının da belirlendiğini belirterek, imkanlar çerçevesinde bunların da tamamlanacağını söyledi.15 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'deki eğitim kalitesinin uluslararası standartlara yükselttiklerini anlatan Uysan, eğitime yapılan yatırımların hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini kaydetti. Uysan, "Eğitime destek her zaman önceliğimizdir. Çocuklar ülkemizin geleceği, teminatıdır ve onların her anlamda daha donanımlı yetişmesi gerekir, Eğitim her şeyin başıdır. Bugünün küçüğü yarının büyüğü ülkemizin gerçek sahibi çocuklarımıza yapılan her yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak ve ihtiyaçlarını en aza indirmek bizlerin görevidir. Bizim çocuklarımız değerlidir. Biz de öğrencilere, ailelerine ve eğitimlerine destek olmak amaçlı kırtasiye paketleri hazırladık. Bugün de çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk. Eğitimde farklı çalışmalarımız bundan sonrada sürecek. Kırtasiye yardımı ile mağdur ailelerin çocuklarına destek de bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, çocukların ihtiyaçlarını karşılayıp, aileleri bir nebze olsun yükünü hafifletebilmek çok güzel bir duygudur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber