Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:48 Yorum: 0

AK Parti’den Sur İlçesindeki Ailelere Destek Sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Sur İlçe Başkanlığı çatışmalar dolayısıyla mağdur olan Sur halkına yönelik yardımlarına aralıksız...

AK Parti’den Sur İlçesindeki Ailelere Destek Sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Sur İlçe Başkanlığı çatışmalar dolayısıyla mağdur olan Sur halkına yönelik yardımlarına aralıksız devam ediyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde aylarca yaşanan çatışmalar ve hala devam eden sokağa çıkma yasaklarında mağdur olan Sur halkına yardım elini uzatan AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk, teşkilat mensupları ile birlikte Surlu ailelere destek verdiklerini söyledi. Surlu ailelerin mağduriyetlerini gidermek adına maddi ve manevi yardımlarının devam edeceğini belirten Ak Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk, "AK Parti Sur İlçe Başkanlığı olarak aylardır devam eden olumsuz koşullardan etkilenen ailelerimizin her daim yanında bulunduk. Sur'da yaşayan ve 5 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren bir annemizin yanında olmaya karar verdik. Bu annemizin çocuklarından biri maalesef hayatını engelli olarak sürdürmekte, bizler teşkilat olarak bu evladımıza bir tekerlekli sandalye hediye ederek yavrumuzun mutluluğunu görmek ve annesine en güzel hediye olan evlat mutluluğunu yaşatmak istedik. Evlatlarımız ve annelerimizin her daim mutluluğu ve huzur için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Bu zor günlerden sonra inşallah hükümetimiz ve devletimizin şefkatli elleri ile geleceğe çok daha büyük umutlarla sarılacağız" dedi.

Amaçlarının bir nebze de olsa Sur halkıyla bütünleşip onların yaralarını sarmak olduğunu belirten Yontürk, Surlu ailelerin derdini kendi dertleri olarak gördüklerini söyledi. Yontürk, "Elimizden geldiği kadar tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bizler bu makamda isek halkımızın yanında olmamız gerekir. Laflarda değil, icraatlarımızla halkımızın yanında olmamız bir insanlık görevidir. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun kapımız herkese açıktır. Hizmet etmek boynumuzun borcudur. Sur'da yaşayan binlerce insanımız evlerinden, yuvalarından oldu. Devletimiz, hükümetimiz halkımıza sahip çıktı. Surda olaylardan dolayı mağdur olan 8 bin 765 aileye gıda ve giyecek, battaniye, elektrik sobası, engelli aracı verdik. Mağdur olan tüm ailelerimizi otellere yerleştirdik. Sorunlarını çözmek için elimizden geleni yaptık ve yapıyoruz" deyi konuştu.

AK Parti’den Sur İlçesindeki Ailelere Destek Sürüyor

AK Parti’den Sur İlçesindeki Ailelere Destek Sürüyor

AK Parti’den Sur İlçesindeki Ailelere Destek Sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber