Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

AK Parti’den tarıma destek

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bursa İl Müdürü Ömer Ceylan'ı ziyaret etti.

AK Parti’den tarıma destek

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bursa İl Müdürü Ömer Ceylan'ı ziyaret etti.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı'nın bünyesinde bir Tarım Komisyonu oluşturulduğunu ve bu komisyonun Tarım İl Müdürlüğü ile ortaklaşa projelere imza atabileceğine dikkat çeken İlçe Başkanı Celil Çolak, "Nilüfer, birçok yönüyle olduğu gibi zirai alan yoğunluğuyla da şehrimiz için önem arz eden bir yeri. Tarım alanlarının geleceğe taşınması ve verimliliğin artırılması için komisyonumuzun çeşitli faaliyetleri oluyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizinle koordineli bir şekilde hareket ederek çeşitli toplantılar düzenlenebilir. Hatta ve hatta önümüzdeki günlerde bu komisyonumuz ev sahipliğinde sizleri ilçemizde ağırlamak ve üretici ve diğer ilgililerle bir araya getirmek isteriz" diye konuştu.

AK Parti heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten İl Müdürü Ömer Ceylan, her zaman iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber