Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mayıs 2018 - 16:24 Yorum: 0

AK Parti'den üç ilçeye ziyaret

AK Parti'de 24 Haziran seçim çalışmaları başladı. AK Parti heyeti, seçim çalışmaları kapsamında Yazıhan, Arapgir ve Arguvan İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti'den üç ilçeye ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve milletvekili adayları Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, belediye başkanları ve parti üyeleri, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti heyeti, ilçe ziyaretleri kapsamında Yazıhan, Arapgir ve Arguvan İlçelerini ziyaret etti.

 Ziyaretlerde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, " Güçlü bir meclisle, erdemle, iradeyle, cesaretle ve Allah’ın izniyle Türkiye’yi şaha kaldıracağız. Hizmet AK Parti’nin işidir. Biz bu zamana kadar eserlerimizle, yaptıklarımızla övündük. Laf üretmedik, iş ürettik.  Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyduk ve her bir yanımızda eserlerimizle konuştuk. Tek millete, tek bayrağa, tek devlete, tek vatana inanan ve vatanına, devletine, bayrağına, en önemlisi de milletine ihanet etmeyen her bir kardeşimizle yol yürürüz, hep birlikte Türkiye’yi büyütürüz. Allah’ın izniyle 24 Haziran’dan sonra daha çok koşturacağız, daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, daha çok istihdam sağlayacağız ve Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ve üzerine çıkaracağız" dedi.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise uluslararası güçler ve terörle mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "Karşımızdaki uluslararası güçlerin, terör örgütlerinin hepsiyle mücadele etmemiz için, Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçeceğiz, meclisteki milletvekili sayısını da en az 330 milletvekiliyle mecliste bulunduracağız. Bunları yaparken terörle mücadeleye de sonuna kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır ise konuşmasında şunları söyledi: "Türkiye artık bir sistem değişikliğine gidiyor. Türkiye kabuğuna sığmayan bir yapıya geldi. Türkiye, 16 yılda çok hızlı büyüdü, gelişti, dünya siyasetinde de çok etkin bir konuma geldi. Dünya ve bölge siyasetinde etkili olmak için hem iç siyasette güçlü olmak hem ekonomik anlamda güçlü olmak zorundayız. Türkiye bugüne kadar bunları çok iyi başardı. Geldiğimiz noktada da eğer biz Süper Lig'de mücadele edeceksek, süper güçlerle yarışacaksak bir sistem değişikliği mecbur hale geldi."

 AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı ise Türkiye'nin 24 Haziran'da bir yol ayrımına gireceğini ifade ederek, "Bu yol ayrımında Türkiye, yüz yıllık Parlamenter Sistemin yerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle tanışacak. Buna da hep birlikte şahitlik edeceğiz. Buna taraf olacağız, onay vereceğiz, destekleyeceğiz, vermiş olduğumuz desteğinde arkasında duracağız" dedi.

 AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken de "Malatya'ya hizmet etmek için aday oldum. Cumhurbaşkanımıza ve başbakanımıza hizmet ettim, şimdi memleketime hizmet etmeye geldim. Rabbimin izni, sizlerin desteğiyle inşallah 6-0 yapacağız. Malatya'mızı çok güzel bir şekilde mecliste temsil edeceğiz" dedi.

 AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ise "İnşallah 24 Haziran'da sandıklarda enerjik oylarla 6-0 yapacağız. Malatya'ya, Türkiye'ye, millete ve ümmete yakışır bir sonuçla cumhurbaşkanımızın karşısına çıkacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber