Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 24 Eylül 2017 - 14:48 Yorum: 0

AK Parti’den yerel yönetimlere sıkı takip

AK Parti 23. ve 24. Dönem Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan Güneydoğu'da AK Parti'li belediyelerin durumlarını...

AK Parti’den yerel yönetimlere sıkı takip

AK Parti 23. ve 24. Dönem Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan Güneydoğu'da AK Parti'li belediyelerin durumlarını masaya yatırıyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Bölge Sorumlusu Mehmet Erdoğan Adıyaman'da ki AK Partili belediyeleri kamuoyu ve mali durumunu belediye başkanlarıyla paylaşıyor. Adıyaman'ın Samsat, Çelikhan, Kahta, Sincik ve Gölbaşı ilçe belediyelerini ziyaret ederek başkanlarla görüşen Mehmet Erdoğan, "Yerel yönetimler birimi olarak bölge çalışmalarındayız. Belediyelerimizin kurumsal performansları, mali tablolarını, yaptığımız kamuoyu araştırmalarındaki görünürlük durumlarını birlikte değerlendiriyoruz. Vatandaşa hizmetin hem kalitesinin artması, hem de gidip gitmediğini belediye başkanlarımızla birlikte istişare ediyoruz" dedi.

Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının yıl içerisinde çeşitli çalışmalar yaptığını ve hizmet kalitesinin artmasını hedeflediklerini dile getirdi.

AK Parti’den yerel yönetimlere sıkı takip

AK Parti’den yerel yönetimlere sıkı takip

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber