Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Şubat 2019 - 09:13 Yorum: 0

AK Partili adayın penaltı atışı renkli anlara sahne oldu

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, akşam saatlerinde antrenman yapan Avcılar Gençlerbirliği Spor Kulübü futbolcularını ziyaret...

AK Partili adayın penaltı atışı renkli anlara sahne oldu

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, akşam saatlerinde antrenman yapan Avcılar Gençlerbirliği Spor Kulübü futbolcularını ziyaret ederek forma hediye etti. Başkan Adayı Ulusoy'un sahada penaltı atışını gole çevirmesi ise renkli anlara sahne oldu.

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, gece Avcılar Gençlerbirliği Spor Kulübü Futbolcuları'nın antrenmanlarını izledi. Ulusoy, antrenman sonrası sahaya girerek futbolcularla ve kulüp yöneticileri ile sohbet edip dertlerini dinledi. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirip başarılar dileyen başkan adayı Ulusoy'un penaltı atışı renkli görüntülere sahne oldu. Ulusoy ve beraberindeki heyet daha sonra futbolculara yanlarında getirdikleri formaları hediye etti.

Ulusoy, sporcuların her zaman destekçisi olacağını ifade ederek, "Avcılar'ın sevdalısıyız. İnşallah Avcılar'ı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Burada çok kıymetli emektar kardeşlerimiz var. Sporcu kardeşlerimiz futbolcu kardeşlerimiz var. Avcılarımızın direklerinden birisi olan Avcılar Gençlerbirliği Spor Kulübünün bu akşam misafiriyiz. Her açıdan her zaman yanlarında olacağımızın ve destek vereceğimizi ifade etmek için buraya geldik. Hepsine başarılar diliyorum. Rabbim hepsinin sağlık sıhhati bedenlerine daim eylesin diyorum" dedi.

Başkan adayı Ulusoy'un açıklaması sonrası futbolcular ve kulüp başkanı da verilen destekten dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber