Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Aralık 2017 - 10:03 Yorum: 0

AK Parti’li Alim Tunç; “Meclis çocuk parkı değildir”

AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında çıkan tartışma sonrası açıklamada...

AK Parti’li Alim Tunç; “Meclis çocuk parkı değildir”

AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında çıkan tartışma sonrası açıklamada bulundu.

TBMM Genel Kurulu'nda 2018 bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti Uşak milletvekili Alin Tunç, CHP grup Başkanvekili Özel'e yönelik olarak, "Hep sen mi konuşacaksın" ifadelerini kullanması üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'de nezaket dışı bir cümle ile "Ben senin ne mal olduğunu biliyorum" diye karşılık vermesi üzerine tartışma yaşanmıştı.

Yaşananlara açıklık getirmek üzere Uşak milletvekili Alim Tunç yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Tunç açıklamasında şunlara yer verdi; "Biz vizyon sahibi bir partinin dava erleriyiz. 2023'ten 2071'e uzanan önümüzdeki büyük hedefin sorumluluğunda, Milletimize verdiğimiz sözün gereği olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. "Milli ve Yerli" olmanın ne olduğunu bildiğimiz gibi, paralel fetö örgütü ile aynı dili kullanan tüm odaklara karşı da tavizsiz olarak mücadelemize devam ediyoruz. Ne yazık ki, son zamanlarda bu milletin sesi olması gereken Ana Muhalefet Partisinin başka diller arayışında olmasını üzüntüyle karşılıyoruz. Paralelin sesi olarak Zarrab kurmacasını gündeme taşıyanlara, ispat edilemeyen palavralarla Man Adası safsatasını ortaya atanlara, PKK cenazesinde saf tutanlara, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi algı operasyonuna maruz bırakanlara karşı kimse bizden sessiz olmamızı beklememeli. Gerilim politikası üretenleri, Gazi Meclisimizi çalıştırmamak için elinden gelenleri yapanları Milletimiz sandığa hiç çıkmamak üzere gömmüştür. Meclis çocuk parkı değildir. Kanunlar herkes içindir. Bu Meclis çalışacak ve kimse de bunu engelleyemeyecektir. Hiçbirimizin "Ben Milletvekiliyim, dilediğimi yaparım" deme lüksümüz yoktur. Kem söz sahibine aittir. Argo ve küfrün TBMM çatısı altında yeri yoktur. Yaşanan nahoş olayların sahibinin besin kaynağını Meclisimize taşımaya hakkı yoktur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber