Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

AK Partili başkandan partililere çağrı

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, teşkilat mensuplarına seslenerek, "Bir dönemlik siyasetçi olmayın, dava delisi olun" tavsiyesinde bulundu.

AK Partili başkandan partililere çağrı

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, teşkilat mensuplarına seslenerek, "Bir dönemlik siyasetçi olmayın, dava delisi olun" tavsiyesinde bulundu.

2017 yılı Ocak ayından itibaren kongre süreçlerinin başlayacağını belirten AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ankara'da son il başkanları toplantısında alınan kararı paylaştı. İl Başkanı Çelenk, Ocak ayı itibarı ile mahallelerde delege seçimlerinin yapılacağını ardından ilçe ve il kongre süreçlerinin başlatılacağını söyledi. Çelenk, "2017 yılı bizim teşkilatlarımız için kongre yılı olacaktır. Biliyorsunuz, kongreler bir yenilenme bir tazelenme sürecidir" dedi.

Ordu ve Altınordu ilçesinde siyaset yapanlar olarak rahat ortam ve fiziki şartlarda siyaset yaptıklarını ancak son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu'da bulunan siyasetçilere karşı ciddi manada bir kalkışmanın söz konusu olduğunu hatırlatan Çelenk, "Özellikle o bölgede AK Parti'de siyaset yapmak isteyen siyasetçileri yıldırma girişimleri yapılıyor. Bugüne kadar AK Parti teşkilatlarına yapılan saldırılar neticesinde 5-6 şehidimiz oldu. Bu durum bizleri ziyadesi ile üzüyor. O bölgede siyaset yapan arkadaşlarımızla bizim burada yaptığımız siyasetin sadece adı aynıdır. Fakat o kardeşlerimizin oradaki fedakarlığını, çalışama azmini gördüğümüzde inanın biz burada biz bir şey yapmıyoruz diyebilirim. Biz rahat bir ortamda çalışıyoruz. Daha sıkı bir çalışma içine gireceğiz, çok çalışacağız, elimizi taşın altına koyacağız ve yüzde 70 oy almamız işten değil" diye konuştu.

"Poz mücahidi değil, dava delisi olun"

Başkan Çelenk, 12 yıldır aktif siyasette yer aldığını ifade ederek teşkilat mensuplarına önemli tavsiyelerde bulundu. Siyasette tek dönemlik olmamayı tavsiye eden Başkan Çelenk şöyle konuştu: "Bu sıralardan kimler geldi, kimler geçti. Ne kudretli insanlar buralarda görev aldı. Ama bugün hiçbirisi yok. Önemli olan siyasetçilerin görev yaptığı süre içinde bu gök kubbede hoş seda bırakmaktır. Siyaseti yaparken dürüst, çalışkan ve dava adamlığı içinde yapılması gerekir. Bugün aramızda 2002 yılından beri bir dönem bile ara vermeden hala teşkilatta görev yapan kardeşlerimiz var. Demek ki bu arkadaşlarımızın tercih edilmelerinin bir sebebi var. İl başkanı değiştir, ilçe başkanları değişir ama o arkadaşlarımız hiç değişmez. Büyük bir siyasetçimiz her zaman üç türlü siyasetçi vardır, bunlar "poz mücahidi, laf mücahidi, dava delisi" derdi. Demek ki bu kardeşlerimizin ortada bir emeği var ve bu emeğin bir karşılığı var. Bu arkadaşlarımız bu kardeşlerimiz dava delisidir. Her birimiz birer dava delisi olacağız ve Ordu'da yüzde 70 oyu milletimizin desteği ile alacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber