Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 18:08 Yorum: 0

AK Partili Belediye Başkanları toplantıda bir araya geldi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen AK Partili Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

AK Partili Belediye Başkanları toplantıda bir araya geldi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen AK Partili Belediye Başkanları toplantısına katıldı. MHP'den AK Parti'ye geçen ve bu ay ilk defa toplantıya katılan Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ağırlıklı olarak Karacasu Beldesi masaya yatırıldı.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen AK Partili Belediye Başkanları toplantısının bu ay ki ev sahipliğini MHP'den AK Parti'ye geçen ve ilk defa toplantıya katılan Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili yaptı. Gazelle Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Yerel Yönetimler Başkanı ve Bolu Meclis Üyesi Gurup Başkanı Kazım Konak, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer katıldı.

Basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat süren toplantıda, ağırlıklı olarak Karacasu Beldesi masaya yatırıldı. Bolu merkez ve tüm ilçe ve beldelerdeki belediye çalışmaları hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunan AK Partili Belediye Başkanları daha sonra Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü ve müdürlük tarafından hayata geçirilen seraları yerinde inceledi.

AK Partili Belediye Başkanları toplantıda bir araya geldi

AK Partili Belediye Başkanları toplantıda bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber