Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 17:38 Yorum: 0

AK Partili Bilen Salihli’deki yatırımları anlattı

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen "AK Parti iktidarları döneminde hem ülke genelinde hem de Salihli'de ciddi yatırımlarımız oldu. Adeta hizmet olup...

AK Partili Bilen Salihli’deki yatırımları anlattı

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen "AK Parti iktidarları döneminde hem ülke genelinde hem de Salihli'de ciddi yatırımlarımız oldu. Adeta hizmet olup yağdık. Sıra hastane ve doğalgazda" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Salihli'de yapılacak yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 300 yataklı devlet hastanesinin 2017 yatırım programına alınması ile ilgili çalışmalarında sonuçlandığını belirten Bilen, "Salihli, sağlık alanında bölgede kendini kanıtlamış ciddi bir ivme kazanmış. Salihli Devlet Hastanesi'ne de bölgede hastanesi konumunda olması nedeniyle poliklinik bakımından yoğun bir talep var. Salihli'ye yeni bir hastane kazandırılması noktasında yer arayışlarımız olmuştu. Bu noktada ön plana çıkan cephanelik mevkii ile ilgili bazı olumsuzlar söz konusu. Bölgede heyelan riski de bu olumsuzlukların başında geliyor. Şehir merkezinde 300 yataklı bir hastane yapımı için 100-150 dönümlü bir alanda yok. Bu nedenle hastanemizi CBÜ kampüs alanı içerisine yapacağız. Ak Parti iktidarları yaşanan bir sorunu 5-10 yıllığına çözmek yerine, tamamen ortadan kaldırma adına dev yatırımlara imza atmıştır. Salihli'ye kazandıracağımız şehir hastanesi de ilçemizin uzun vadeli tüm sorununu çözecektir. İnşallah 300 yataklı devlet hastanemiz, 2017 yatırım programında yer alacaktır" dedi.

AK Parti iktidarları döneminde Salihli'ye tarihi yatırımlar yapıldığını belirten Bilen, "Her zaman söylediğim bir sözüm var. Salihli'ye Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımın en az iki katı iktidarlarımız döneminde yapılmıştır. Salihli'ye adeta hizmet olup yağdık. Bu hizmetlerimiz diğer yatırımlarımız ile de devam edecek. Bu yatırımların başında tabi ki doğal gaz da geliyor. Salihli Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgaz kazandırılması noktasında hükümetimin yaptığı çalışmalar ortada. Bu nokta da Salihli'ye doğalgaz kazandırılması için özellikle son 1 yıldır çalmadığımız kapı kalmadı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun da çok ciddi katkıları oldu. Şehir merkezine de doğalgaz getirilmesi noktasında şehrimizden bir talep gelirse gerekeni yapacağız"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber