Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

AK Partili Bilen’den FETÖ yorumu

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Parti Kula İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

AK Partili Bilen’den FETÖ yorumu

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Parti Kula İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Burada FETÖ Operasyonlarını değerlendiren Bilen, "Aradan 2 ay gibi bir süre geçti. Elbette vatan hainliği yapanlar cezasını çekecek. Buradan söylüyorum bu hainler hakkında görevden almalar, ihraçlar, yargılamalar, tutuklamalar devam ediyor. Benim ülkeme yapılan bu hainliği asla affetmem. Bu olayların içinde evladım dahi olsa asla affetmem." dedi.

AK Parti Kula İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılan Bilen, partililer ile tek tek bayramlaştı. Düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, AK Parti eski Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti Kula Gençlik Kolları Başkanı Kamil Aytan, Eski AK Parti Kula İlçe Başkanları Halil Erdil, Nejat Gülmez ve İbrahim Köseoğlu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kula sivil toplum kuruluşu başkanları ile partililer katıldı.

Palabıyık: "Buruk bir bayram geçiriyoruz"

Bayramlaşma programına konuşan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, son günlerde artan terör olaylarından dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını ifade etti. Palabıyık, "Son günlerde artan terör olaylarından dolayı bu bayramı çok neşeli geçiremiyoruz. Vatani görevi başında şehit düşen kahramanlarımızın aileleri başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum." dedi.

"Bunu yapan kendi evladım da olsa affetmem"

Bayramlaşma Programına katılan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise konuşmasına başta şehit aileleri olmak üzere bütün vatandaşların Kurban Bayramını kutlayarak başladı. Konuşmasının devamında artan terör olaylarına değinen Bilen, "Terör örgütlerinin yaptığı saldırılar hala devam ediyor, elbette bitecek. Biz Güçlü ve Büyük Türkiye'yiz. 15 Temmuz'da da FETÖ ortaya çıktı. Buna hepimiz şahit olduk. Dini bir cemaat olduğunu iddia eden FETÖ'den ümmet ve millet olarak çok zarar gördük. Bunlar yıllarca din sömürgeciliği yapıp ülkemizi içten içe ele geçirmeye çalıştılar. 17/25 Aralık ve MİT Müsteşarımıza yapılan hain kumpaslarla gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Bunların bir dini cemaat değil; siyasi ticari ve ihanet çetesi olduğunu gördük. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile bu ülkeyi karanlığa gömmeyi ve parçalamaya çalıştılar. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayına bağlanarak milletimizi demokrasimize sahip çıkmak için meydanlara davet ederek hain terör örgütünün hevesini kursağında bırakmıştır. Başka ülkelere kaçarak sığınma talep eder diye bekleyenler, bu kalkışmanın asla millet iradesinin üstünde olamayacağını gösterdi. Milletimiz, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak demokrasiden yana oldu. Aradan 2 ay gibi bir süre geçti. Elbette vatan hainliği yapanlar cezasını çekecek. Buradan söylüyorum. Bu hainler hakkında görevden almalar, ihraçlar, yargılamalar, tutuklamalar devam ediyor. Benim ülkeme yapılan bu hainliği asla affetmem. Eğer bu olayların içinde evladım dahi olsa asla affetmem." şeklinde konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Kula'daki bayramlaşma programının ardından Selendi AK Parti İlçe Teşkilatının bayramlaşma programına katılmak üzere Selendi'ye gitti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber