Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:05 TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Oktay Azerbaycan’da12:04 Çanakkale Kara Savaşları’nda hayatını kaybedenler ‘Yalnız Çam’da anıldı12:04 MSB Kaynakları: "(Almanya Cumhurbaşkanı’nın ziyareti ve Savunma Sanayiindek...12:03 Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı12:03 Aksaray’da kum silosundan düşen işçi ağır yaralandı12:03 İzmir ve Aydın’da FETÖ baskınları: 11 gözaltı12:02 Önüne minibüs çıkınca direksiyonu kırdı, son sürat işyerine girdi12:02 DPÜ Öğretim Üyesi Aygün’den, Üsküp’te “Anadolu Ekolojisinden” isimli sergi12:02 MSB Kaynakları:" (Almanya’nın Savunma Sanayiindeki Kısıtlamaları hakkında)...12:00 Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak12:00 Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti12:00 Elazığ’da hırsızlar kümesten 60 tavuk ve 2 kangal yavrusu çaldı, 11 tavuğu...12:00 MSB: "Son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6’sı terör örgütü...11:59 MSB: "PKK terör örgütünün Irak tarafından ’yasaklı örgüt’ ilan edilmesi yön...11:59 Dilan Polat mahkemede gözyaşlarına boğuldu11:58 ’Yalancı veba’ martıları vurdu: Binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölme...11:58 Eskişehir için rüzgar ve toz taşınımı uyarısı11:57 Kentsel dönüşüm İnönü’den başlıyor11:57 Eksik ve yapılabilirlikten uzak projeler elenir11:56 Kadavra köpekleri ormanda Korhan Berzeg’e ait iz arıyor
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:26 Yorum: 0

AK Parti’li Bostan: “Akıttıkları kanda boğulacaklar”

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Bostan, Adana Valiliği otoparkına gerçekleştirilen bombalı terör saldırısını lanetleyerek, "Haince, alçakça,...

AK Parti’li Bostan: “Akıttıkları kanda boğulacaklar”

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Bostan, Adana Valiliği otoparkına gerçekleştirilen bombalı terör saldırısını lanetleyerek, "Haince, alçakça, menfurca gerçekleştirdikleri saldırıların altında kuyruklarının sıkıştığı gerçeği yatmaktadır. Bu şerefsizler akıttıkları kanda boğulacaklar" dedi.

Adana'da gerçekleştirilen hain saldırıyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bostan, "Haince, alçakça, menfurca gerçekleştirdikleri saldırıların altında kuyruklarının sıkıştığı gerçeği yatmaktadır. Dağ ve kırsalda son aylarda yapılan operasyonlarda güvenlik görevlilerimizin başarı sağlamasıyla hain PKK, kan kaybetti. Köşeye sıkıştığını anlayan hainler, korkudan ne yapacağını bilememektedir, ancak bu şerefsizler akıttıkları kanda boğulacaklar. Bekleyin, az kaldı ve şunu kesinlikle unutmayın; biz öldüğümüzde şehit olarak, siz öldüğünüzde hain olarak anılacaksınız" ifadelerini kullandı.

Bölgeden istediği halk desteğini alamayan şer odaklarına karşı gösterilen birlik ve beraberlik ruhunun PKK'yı bu tarz eylemler yapmaya zorladığını ifade eden Bostan, şöyle devam etti: "Halkın kendilerine hiçbir destek vermediği gün gibi ortaya çıkmıştır. O yüzden bu tür olaylarla gerek Türkiye'yi gerekse Kürt halkını yıldırmayı hedefliyorlarsa beyhude bir çabanın içindeler. PKK terör örgütü, hiçbir değeri, kutsalı, insani hiçbir endişesi olmayan vahşi bir terör örgütü. Onun için sivil, asker, çocuk, yaşlı, genç, kadın, erkek hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin, tamamen kör bir şiddetle bu saldırıları gerçekleştiriyor. Huzur ve istikrarı hedef alan, toplumu korku ve şiddet ile sindireceğini zanneden teröre karşı, bu zor zamanları hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. Bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber