Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

AK Parti’li Bostan; "Bağımsızlık ve özgürlüğümüze göz dikilmiştir"

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, 30 Ağustos'un Türk milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğünden asla ödün vermeyeceğinin...

AK Parti’li Bostan; 'Bağımsızlık ve özgürlüğümüze göz dikilmiştir'

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, 30 Ağustos'un Türk milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğünden asla ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ispat edildiği gün olduğunu belirterek, "Bugün yine milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne göz dikilmiştir" dedi.

Bostan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "94 yıl önce tarihe gömülmek istenen bir millet, adeta küllerinden yeniden doğarak, uçurumun kenarından dönmüş ve kendisine yeni bir yol çizmiştir. Büyük bedeller ödeyerek şanlı zaferlerle dolu bir tarih bırakan ecdadın torunları, bugün yeni bir destan daha yazmıştır. 15 Temmuz'da yaşananlar ve sonraki süreçte hainler adeta hainlik yarışına girmiş, birliğimize ve bütünlüğümüze adeta göz koymuşlardır. Ancak bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları dize getirmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan bu aziz millet, bugün yine aynı şuur, inanç ve ruhla, milli beraberliğine kenetlenerek, "tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkesi etrafında bütünleşip, milletçe adeta tek vücut olarak yaşamış olduğumuz darbe girişimini bertaraf etmiştir" diye konuştu.

2023 hedefi yolunda birlik ve beraberlikle yürümeye ve her türlü tehdide karşı milletçe dik durmaya devam edeceklerini vurgulayan Bostan, "Başta Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin yiğit kahramanları ile bütün şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber