Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 11:08 Yorum: 0

AK Parti’li Bostan, partisinin 15. kuruluş yılını kutladı

AK Parti Mersin İl Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, partisinin 15. kuruluş yılını kutlayarak, "Milletin selameti ve refahı...

AK Parti’li Bostan, partisinin 15. kuruluş yılını kutladı

AK Parti Mersin İl Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, partisinin 15. kuruluş yılını kutlayarak, "Milletin selameti ve refahı için kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin o gün saçtığı umut, bugün hala vatandaşlarımıza hayat vermektedir" dedi.

AK Parti'li Bostan, partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, 15 yıl önce büyük bir kaos içerisindeki Türkiye'yi aydınlığa çıkartacak olan partinin kurulduğunu ifade eden Bostan, "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında toplanan en yakın dava arkadaşları, Türkiye'yi her anlamda dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına sokmak için bir araya geldiğinde yine bugünkü gibi hainlerin hedefindeydiler. Ama direndiler, hainlerin oyunlarını bozdular ve bugün Türkiye'yi istedikleri noktaya taşıma hedefine adım adım yaklaştılar" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en üretken iktidar döneminin AK Parti dönemi olduğuna dikkat çeken Bostan, şöyle devam etti: "2001 kriziyle savrulmuş, vesayetler altında boğulmuş bir millet, 14 Ağustos 2001'de diriliş mücadelesine resmen başladı. Milletin selameti ve refahı için kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin o gün saçtığı umut, bugün hala vatandaşlarımıza hayat vermektedir. Sosyal adaletin kaybolduğu, yaşanabilir bir demokrasinin artık bahsinin bile geçmediği, ekonomik anlamda tamamen bağımlı olan milletimiz, gelecek günlerde sadece belirsizlik hisleriyle yaşadığı 2001 döneminden AK Parti'nin istikrarlı ve güçlü yönetimiyle sosyal adaleti ve hakları kazanmış, demokrasinin zirve yaptığı, dünyanın en gelişmiş 17. büyük ekonomisi unvanını almış ve geleceğe güvenle bakan bir hale gelmiştir. Böyle büyük bir ailenin parçası olduğum için gururluyum."

Türkiye'nin gelişmesini istemeyen odakların her zaman olduğu gibi 15 yıllık AK Parti döneminde de vatan hainleriyle işbirliği içerisinde olduğunu belirten Bostan, mesajında şunları kaydetti: "IMF'ye borcunuzu gelir gelmez kapatırsanız ve kendi öz kaynaklarınızla yaşamınızı sürdürürseniz, tam bağımsızlık yolunda önemli bir adım atmış olursunuz. Kendi milli değerlerimize sahip çıkarak, kendi öz kaynaklarımızla gerek ekonomiyi gerekse de millet olma şuurunu büyüten dünya liderimiz, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, AK Parti misyonuyla çizilen 2023 hedeflerine ulaşmamamız için türlü oyunlar oynandı. 367 krizlerini hatırlayın, AK Parti'ye kapatma davalarını hatırlayın, 17-25 Aralık darbesini hatırlayın, Gezi Parkı'nı hatırlayın, 15 Temmuz kalkışmasını hatırlayın. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye inanmış bir millet, bu oyunların hepsini bozdu, bozmaya da devam edecek Allah'ın izniyle. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti'mizin 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bu davaya inanmış AK Parti ailemize şükranlarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber