Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2016 - 15:25 Yorum: 0

AK Parti’li Contar: “Tüm bölgelerin sorunlarını tespit edip çözeceğiz”

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Erhan Contar, il ve ilçe yönetimleri olarak aralıksız çalıştıklarını belirterek,...

AK Parti’li Contar: “Tüm bölgelerin sorunlarını tespit edip çözeceğiz”

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Erhan Contar, il ve ilçe yönetimleri olarak aralıksız çalıştıklarını belirterek, "Amacımız, tüm bölgelerin sorunları tespit edip çözmektir. Bunu da başaracağız. Çünkü biz siyaseti millet için yapıyoruz" dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini tanışma toplantısında bir araya getirdi. İki gün süren toplantıda bir konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Çontar, il ve ilçe yönetimleri olarak aralıksız çalıştıklarını söyledi. AK Parti'nin girdiği her seçimde iktidar olduğunu hatırlatan Çontar, "AK Parti Türkiye'de 14 yıldır tek başına iktidarda olan ve ülkemize en iyi hizmetleri yapmaya çalışan bir partidir. Bizler de geçtiğimiz ay göreve getirildik. İl yönetiminden teşkilat başkanı olarak ben ve 18 arkadaşım ile AK Parti Mersin teşkilatlarımıza yön vereceğiz. Mersin seçim bölgesi olarak ikiye ayrıldı. Mersin ve dört merkez ilçesi, Tarsus ve Çamlıyayla 1. bölge kapsamında çalışmalarımız, eş zamanlı 2. bölgemizdeki Erdemli, Silifke, Mut, Gülnar, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçeleriniz ile bölgeyi karış karış bir program dahilinde gezmek. Amacımız, tüm bölgelerin sorunları tespit edip çözmektir. Bunu da başaracağız. Çünkü biz siyaseti millet için yapıyoruz" diye konuştu.

"Demokrasimize ve devletimize karşı yapılacak her türlü girişim, karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır"

15 Temmuz'da gerçekleştirilen hain darbe girişimini kınayan Çontar, "Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde azınlık paralel örgüt yapılanmasına ait bir grup, darbe yapma girişiminde bulunmuştur. Ancak bu gözü dönmüş azınlığı, hem Silahlı Kuvvetler içerisindeki vatanperver Türk evlatları hem polisimiz hem milli istihbarat teşkilatımız hem de milletimiz ezmiştir ve bu darbe girişimleri neticesiz kalmıştır. Öncelikle bu darbeyi başarısız kılan aziz milletimize, meydanları dolduran coşkulu büyük milletimize, kendini tankların önüne atan kadirşinas Türk evlatlarına şahsım, partim ve milletim adına teşekkür ediyorum. Şanlı direnişte şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimizi, yaralı gazilerimizi ve mücadele eden tüm kahramanlarımızı milletçe daima yüreğimizde yaşatacağız ve asla unutmayacağız. Herkes bilmelidir ki, bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye, demokrasimize ve devletimize karşı yapılacak her türlü girişim, karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır" ifadelerini kullandı.

İki gün boyunca süren tanışma toplantılarına katılan partililerine de teşekkür eden Contar, il ve ilçe yönetimlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber