Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 17 Ekim 2016 - 17:38 Yorum: 0

AK Partili Demiröz’den MKYK toplantısına ilişkin açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Başbakan Binali Yıldırım'ın MKYK toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi hakkında...

AK Partili Demiröz’den MKYK toplantısına ilişkin açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Başbakan Binali Yıldırım'ın MKYK toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi hakkında kendilerini bilgilendireceklerini kaydetti.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Toplantı öncesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, "Gündemi belli olan bir MKYK toplantısına gidiyoruz. Anayasa da var, dıştaki gelişmeler de mevcut, bütçe açıklandı, onu da mutlaka dile getiririz. En önemlisi de Başbakan MHP lideri ile konuşmasıyla ilgili bizi bilgilendirecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber