Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 30 Ağustos 2016 - 15:25 Yorum: 0

AK Parti’li Doğanay’dan CHP’li Özcan’a cevap

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "CHP Milletvekili Tanju Özcan'ın açıklamaları görev başındaki hakim ve savcıların şevkini kırıyor. FETÖ...

AK Parti’li Doğanay’dan CHP’li Özcan’a cevap

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "CHP Milletvekili Tanju Özcan'ın açıklamaları görev başındaki hakim ve savcıların şevkini kırıyor. FETÖ operasyonu Bolu'da doğru bir şekilde ilerliyor" dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın, "Bolu'da FETÖ ile mücadele edilmiyor" sözlerine AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'dan yanıt geldi. Doğanay, "Bu ülkenin hakimleri, savcıları veya valisi gibi bu manada görev yapan hiç kimse cadı avına çıkmadı. Dolayısıyla bu süreç yürürken herkes ama herkes dikkatli olmak zorunda. Bugün geldiğimiz noktada Bolu'da yapılan mücadelenin ben layıkıyla yerine getirildiği düşüncesindeyim" ifadelerine yer verdi.

Doğanay, "Bu zor süreçte görev yapan herkese destek olmamız gerekiyor. Bu mücadeleyi yapanlar da insan. Onlar da bir can taşıyor, onların da bir beyni var ve 45-50 gündür gecesiyle gündüzüyle hiç durmadan görev yapıyorlar. Onları dışarıdan basın yoluyla eleştirmek yerine bence sayın Başsavcımızın veya hakimlerimizin yanına gidip çay içebilirler, onların bir ihtiyaçları var mı diye sorulabilir. Ama bugün kameralar önünde hakim ve savcıları eleştirmek doğru değil. Bu zor ve sıkıntılı süreçten geçerken bizim onlara destek olmamız gerekiyor. Vatandaş olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Dışarıdan davulu çalması kolay olabilir ama 24 saat orada görev yapan bizim hakim ve savcılarımıza güvenmek zorundayız. Kendilerine de Allah'tan kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Nurettin Doğanay sözlerine şöyle devam etti:

"Bolu'da sürdürülen FETÖ mücadelesine iyi tarafından bakılması gerekiyor. Eğer amacımız eleştirmekse eleştirebiliriz, birçok eksik bulabiliriz ama iyi tarafından bakmak zorundayız. İyi tarafından da bakarken bizler de vatandaş olarak özellikle basın yoluyla kullandığımız dile çok dikkat etmeliyiz. Bizim basın yoluyla kullandığımız dil, onların şevkini kırma noktasında etkileyici olabilir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber