Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

AK Parti’li Eldemir Yeni Hastane İçin Bitiş Tarihi Verdi

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, kentte yapılacak yeni Devlet Hastanesi inşaatının en kısa zamanda başlanacağını ve 2018 yılının sonunda...

AK Parti’li Eldemir Yeni Hastane İçin Bitiş Tarihi Verdi

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, kentte yapılacak yeni Devlet Hastanesi inşaatının en kısa zamanda başlanacağını ve 2018 yılının sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Milletvekili Eldemir, kentte yapılacak hastane hakkında açıklamada bulundu. Kuruluş ve kurtuluş şehri Bilecik'e yakışır bir şekilde bir hastane planlaması yapıldığını vurgulayan Eldemir, "250 yataklı yeni bir hastanenin proje çalışmaları sonuçlandı. Bu civarın en büyük ve beş yıldızlı otel ayarında bir hastane olacak. Hastanenin inşaat çalışmalarına en yakın zamanda başlayarak, anormal bir durum olmazsa 2018 yılının sonunda yeni hastanemizi hemşehrilerimin hizmetine sunacağız. Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşehrilerimize hizmet aşkıyla yanıyoruz. Bu şehir her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizi göreve getirdiler. Biz de en iyisini, en güzelini hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber