Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 11 Ekim 2016 - 14:18 Yorum: 0

AK Partili Enç’ten çat kapı ziyaretler

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilçelerde ev, hasta ve yaşlı ziyaretlerine devam ediyor.

AK Partili Enç’ten çat kapı ziyaretler

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilçelerde ev, hasta ve yaşlı ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, çat kapı ziyaretlerde hane halkını dinleyip, sorunlarını çözmeye çalışıyor. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Dirican, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Bedia Yıldız, Kepez Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve mahalle temsilcileri ile Kepez ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Enç, ilk olarak Antalya Down Sendromlular Derneği'ni ziyaret etti. 300 engelli üyesi olan ve 12 engelli çocuğun eğitim aldığı dernekte, engelli çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Enç, engelli gençler tarafından yapılan el emeği çalışmalarından dolayı tebrik etti. Çocuklar ve gençlerle tek tek sohbet eden Enç, "Başbakanımız Binali Yıldırım'ın dediği gibi, Engelliler her zaman toplumun en fazla üretken ve en fazla yaratıcı kesimleridir" diye konuştu.

Yaşlı, hasta ve şehit yakınlarını ziyaret etti

Beraberindeki partililerle birlikte Kepez İlçesi'nde hasta, yaşlı ve şehit yakınlarını da ziyaret eden Milletvekili Enç, "AK Parti, kurulduğu günden bu yana aynı aşkla ve şevkle hizmet etmeye devam ediyor. AK Parti Türkiye'nin partisidir, 79 milyon vatandaşımızın partisidir. AK Parti davası, millet davasıdır. Bizler her zaman halkımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin hiçbir zaman seçim kaygısı içinde olmadığını belirten Enç, "Görevimiz; bize emanet edilen ülkemizi en iyi şekilde yönetmek. Ülkemizin başına musallat edilen her türlü belayı defetmek. Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve refahını sağlamak. Kısacası biz; seçim için değil, sizler için, geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber