Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Mart 2017 - 18:38 Yorum: 0

AK Parti’li Gül:“16 Nisan’dan sonra idam için mecliste çalışma yapacağız”

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 16 Nisan'dan sonra idam için Meclis'te çalışma yapacaklarını belirtti.

AK Parti’li Gül:“16 Nisan’dan sonra idam için mecliste çalışma yapacağız”

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 16 Nisan'dan sonra idam için Meclis'te çalışma yapacaklarını belirtti.

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci referandum çalışmaları kapsamında, Özkaplan Halı Fabrikasını ziyaret etti. İşçilerle sıraya girerek tabldot yemeğini alan Gül ve Özkeçeci, işçilerle birlikte öğlen yemeğini yedi. İşçilerle sohbet eden Gül, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği için Evet oyu istedi.

Gül, işçilerin "idam gelecek mi" sorusu üzerine, "15 Temmuz'da ihanet şebekelerinin ülkemize neler yaptıklarını gördük. Üzerimize bomba yağdırdılar. Türkiye bir daha bunları yaşamasın diye bu sistemin aksayan yönlerini düzeltmek için bir değişiklik geldi. Ama inşallah bu ülke için ihanet eden herkes için idam ile ilgili 16 Nisan'dan sonra Meclis'te bu çalışmamızı yaparız. Bunun için anayasa değişikliği gerekiyor. Bu yine milletimizin huzuruna gelebilir" dedi.

Milletvekili Gül, mevcut sistemin zorlukları hattında da bilgiler vererek, anayasal değişikliğin gerekliliğini anlattı. 16 Nisandan sonra Türkiye'de hükümet krizlerine son verileceğini ifade eden Gül, hükümeti yeni sistemle birlikte milletin kuracağını kaydetti. Gül, "Mevcut sistemde hükümeti millet kurmuyor vekilleri kuruyor. Orada da ayak oyunları var. Yeterli sayı olmazsa kriz olmuyor. Milletimiz 16 Nisanda evet diyerek bundan sonra Türkiye'de hükümet krizlerine son vereceğiz. Hükümeti kim kuracak, millet kuracak" dedi.

Konuşmanın ardından işçilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Gül, işçilerin sorunlarını dinledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber