Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Eylül 2016 - 09:08 Yorum: 0

AK Partili Gürcan’dan şoförlere bayram müjdesi

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaşlı ve engellilere yönelik ücretsiz seyahat kapsamında...

AK Partili Gürcan’dan şoförlere bayram müjdesi

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaşlı ve engellilere yönelik ücretsiz seyahat kapsamında yolcu taşıyan özel halk otobüsü şoförlerine yapılacak olan 500 bin liralık ödemenin Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hesabına Kurban Bayramı öncesinde yatırıldığını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar özel halk otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Ücretsiz seyahat kapsamında yolcu taşıyan özel halk otobüslerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından destek sağlanıyor. AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, daha öncesinde de 2 milyon 800 bin liralık ödeme yapılan Manisa'daki şoförlere yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 500 bin liralık ödeme yapıldığı bilgisini verdi. Paranın Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin banka hesabına yatırıldığını sözlerine ekleyen Gürcan, "Artık yaşlılarımız ve engellilerimiz Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki halk otobüslerine binerken bir mahcubiyet içerisinde olmayacaklar. Devletimizin onların adına parasını yatırdığını bilerek o güvenle rahat bir şekilde bu hizmeti almaya devam edeceklerdir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber