Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Eylül 2017 - 08:13 Yorum: 0

AK Parti’li Hamza Dağ’dan şehit ailesine ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Aliağa ilçesinde Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik'in ailesine ziyarette bulundu.

AK Parti’li Hamza Dağ’dan şehit ailesine ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Aliağa ilçesinde Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik'in ailesine ziyarette bulundu.

İlçe ziyaretleri çerçevesinde Aliağa'ya giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ilk olarak Petkim'i ziyaret etti. Burada Petkim yöneticileri ile görüşen Dağ, Petkim'in ardından AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve beraberindeki partililer ile birlikte, geçen yıl Ekim ayında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik'in ailesini ziyaret etti. Ziyarette, şehidin babası Recep Çevik ve annesi Gülperi Çevik ile görüşen Hamza Dağ, hac vazifesini yerine getiren Çevik çiftine hayırlı olsun dileklerini ileterek ellerini öptü. Ziyarette Çevik Ailesinin sıkıntılarını da dinleyen Hamza Dağ ve beraberindekilere kutsal topraklardan getirilen hurma ve zemzem suyu ikram edildi. Ziyarette zaman zaman duygulu anlar yaşayan şehidin annesi Gülperi Çevik'i Hamza Dağ teselli etmeye çalıştı.

Dağ ve beraberindeki heyet yaklaşık 1 saat süren şehit ailesini ziyaretinin ardından, yine kutsal topraklardan dönen Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı İbrahim Erdemir'i ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette, Hamza Dağ'ı çaldıkları marş ve ilahilerle Aliağa Engelsiz Mehteran Takımı karşıladı. Derneğin çok amaçlı salonunda engelliler için düzenlenen kurslar hakkında yetkililerden bilgi alan Dağ, ardından Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı İbrahim Erdemir ile bir görüşme gerçekleştirdi. Erdemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan, engellilere yönelik hayata geçirmeyi planladıkları meslek edindirme kursları hakkında yardım istedi. Erdemir'in taleplerini dinleyen Dağ, İŞKUR İzmir İl Müdürünü telefonla arayarak Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği adına randevu aldı. Dağ, telefon görüşmesinde engellilerin projelerine yardımcı olunması yönünde İŞKUR İzmir İl Müdüründen ricada bulundu.

Engellilerin sorunları not aldı

Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği'nin bahçesinde bir süre mola veren Hamza Dağ'a, burada da dernek başkanı Erdemir'in hacdan getirdiği zemzem suyu ve hurma ikram edildi. Hamza Dağ, mola sırasında dernek üyesi engellilerle de sohbet ederek sıkıntılarını dinledi, sorunlarının çözümü için yardımcı olacağını belirterek taleplerini not aldı. Çevredeki vatandaşlarla da sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Hamza Dağ'a bir ev kadını tarafından bir bidon ev yapımı turşu hediye edildi. Engellilerle çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından dernekten ayrılan Dağ, buradan da Aliağa'nın Helvacı Mahallesine geçerek parti üyesi Mehmet Emin Aydın'ı evinde ziyaret etti. Hac vazifesinden dönen Aydın'a hayırlı olsun dileklerini ileten Hamza Dağ ve beraberindekilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

AK Parti’li Hamza Dağ’dan şehit ailesine ziyaret

AK Parti’li Hamza Dağ’dan şehit ailesine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber