Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Mart 2017 - 09:03 Yorum: 0

AK Partili kadınlara saksı atıldı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde referandum çalışması yürüten AK Partili kadınlara bir evden saksı atıldı.

AK Partili kadınlara saksı atıldı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde referandum çalışması yürüten AK Partili kadınlara bir evden saksı atıldı.

Olay, akşam saatlerinde Bostanlı semtinde bulunan bir sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, referandum çalışması yürüten AK Parti Kadın Kolları broşür dağıtmak için bir sokağa girdi. Seçim aracı eşliğinde yürüyen AK Partili kadınlar ile bazı sokak sakinleri arasında araç müziğinin sesinin yüksek olduğu gerekçesiyle tartışma çıktı. İddiaya göre, bu sırada evinin balkonunda bulunan 53 yaşındaki A.G., AK Parti'li kadınlara saksı attı. Saksının seçim aracına gelmesi sonucu maddi hasar oluştu.

Olay karakolda bitti

Olay sonrası hem AK Partili kadınlar, hemde A.G. birbirlerinden şikayetçi oldu. İki taraf da ifadeleri alınmak üzere Bostanlı Polis Karakoluna götürüldü. A.G., mahallede hasta vatandaşların bulunduğunu ve seçim aracının müziğinin yüksek olmasından dolayı rahatsız olduklarını, kendisine hakaret edildiğini öne sürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber