Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Mart 2017 - 16:13 Yorum: 0

AK Parti’li Kaya: "Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu"

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya,...

AK Parti’li Kaya: 'Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu'

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Artık siyaset, siyasetçilere bırakılmayacak kadar önemli bir iş. Bu ülkenin siyasi tarihine baktığınız zaman milletin hata yapmadığını görürsünüz. Hata yapsalar CHP iktidara gelirdi" dedi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı, Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışını Merkez Efendi Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, partililerle birlikte kurdele kesti.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre ilçesinin Manisa'nın en önemli ilçesi olduğunu belirterek, Manisa'da en iyi sonucun da Yunusemre'den alınacağının sözünü verdi. İkinci, "İlçemizde 140 bin seçmenimiz var. 440 civarında sandık sayımız var. Biz Manisa'nın lokomotif ilçesiyiz. Bizler en güzel seçim koordinasyon merkezini açmak zorundayız. Biz en güzel çalışmayı yapmak zorundayız. Bizler Manisa'ya örnek olması gereken bir ilçeyiz. Daha önce SKM başkanlığı yaptım. Bu işin önemini biliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah zaferi burada hep beraber kutlayacağız" diye konuştu.

"Başarısız siyasetçi gidecek"

Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye siyasi hayatına getireceği önemli katkılardan bahseden Erol Kaya, "Her şeyin iyisi olması lazımsa, sonucun da en iyisi olması lazım. Allah hayırlısını nasip etsin. Gidebileceğimiz her yere gidelim ve derdimizi anlatalım. Ancak gitmeden o broşürleri okuyalım. İki şey söyleyelim. Bir, güven ve istikrar gelecek. İki, başarısız siyasetçi olmayacak artık. Başarısız olanlar çekip gidecekler. Aslında çok bağırmalarının sebebi de başarısız olmasına rağmen siyasette kalma şansı olmayacak o yüzden bağırıyorlar onun için de "hayır" diyorlar. O hayır diyenleri cumanın yüzü suyu hürmetine 16 Nisan'da "evet'e dönmelerini temenni ediyoruz. Biz "evet'in bereketine inanan insanlarız. Sandıktan da evet çıkacağına inanıyoruz. Çünkü artık siyaset, siyasetçilere bırakılmayacak kadar önemli ve millete teslim edilecek kadar büyük bir iş. Bu millete güveniniz. Diyorlar ki "Millet ya hata yaparsa. Tayyip Erdoğan'a inandık, güvendik ama ya millet hata yaparsa. Bu ülkenin siyasi tarihine bakın bu millet hiç hata yapmadı. Hata yapsalar CHP iktidara gelirdi. Bu milletin ferasetine, basiretine inanan insanlarız. Bu milletin sahiplendiğinde hiçbir ülke, başka bir devlet, hiçbir bölücü asla diz çökertememişlerdir. Biz büyük bir milletiz. Şehzadeler Şehrindeyiz. Sizlerden sözü aldım her şeyin en iyisi sonucun da en iyisi. İlçe teşkilatımdan sözü aldım. En iyi sonucu alacağız. 16 Nisan akşamında sizden telefon bekliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

AK Parti’li Kaya: "Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu"

AK Parti’li Kaya: "Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu"

AK Parti’li Kaya: "Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu"

AK Parti’li Kaya: "Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber