Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 01 Temmuz 2020 - 17:48 Yorum: 0

AK Partili Milletvekili Gündoğdu: “Sosyal medyayı zapturapt altına almak gibi algılanmaması gerekir”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Sosyal mecrayı milletin hizmetinde olan bir mecra haline getirmemiz gerekiyor. Bununla ilgili, sosyal medyayla ilgili...

AK Partili Milletvekili Gündoğdu: “Sosyal medyayı zapturapt altına almak gibi algılanmaması gerekir”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Sosyal mecrayı milletin hizmetinde olan bir mecra haline getirmemiz gerekiyor. Bununla ilgili, sosyal medyayla ilgili bir kanun olması gerekir. Sosyal medyayı zabturapt altına almak gibi algılanmaması gerekir" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TBMM'de basın açıklaması yaptı. Gündoğdu, sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın çocuğu üzerinden yapılan hakaretlere en ağır cezanın verilmesi gerektiğini söyleyerek, sosyal medya üzerinden milletvekillerine iftiralar atıldığını belirtti. Gündoğdu, "Sosyal mecrayı milletin hizmetinde olan bir mecra haline getirmemiz gerekiyor. Bununla ilgili, sosyal medyayla ilgili bir kanun olması gerekir. Sosyal medyayı zapturapt altına almak gibi algılanmaması gerekir. Sosyal medyada herkes istediğini paylaşabilir. Ama birine hakaret etmeden, küfretmeden, birine alçakça iftira atmadıktan sonra yapabilir. Şu anda sosyal medya üzerinden alçakça, adice iftiralar atılıyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber