Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Eylül 2016 - 13:33 Yorum: 0

AK Partili milletvekillerden demokrasi şehidi Çopur’un ailesine ziyaret

AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk, 15 Temmuzda Fethullahçı Terör Örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimi...

AK Partili milletvekillerden demokrasi şehidi Çopur’un ailesine ziyaret

AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk, 15 Temmuzda Fethullahçı Terör Örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimi sırasında şehit olan Aydın Çopur'un ailesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'ın da hazır bulunduğu ziyarette milletvekilleri anne Rukiye Çopur ve baba Nurettin Çopur'la görüşerek bağlanan maaş evraklarını teslim etti.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette acılı aile, şehit Aydın Çopur ile 15 Temmuz gecesi yaptıkları görüşmeleri anlattı.

Ülkenin işgalini, 15 Temmuz gecesi tankların ve silahların karşısında kahramanca durarak şahadet makamına ulaşan şehitlerin engellediğini ifade eden baba Nuretttin Çopu, "Belki biz oğlumuzu kaybettik ama ülkemiz kurtuldu. Oğlum'la o gece yaptığım görüşmede bana bugün vatanın yanında olmazsam bir daha ne zaman olacağım dedi. Bu benim için bir gurur kaynağı" dedi.

Oğlunun Harp okulundan ayrıldığını belirten acılı baba, "Benim oğlum vatanı için kendini feda etti. Şahadet makamına ulaştı. 15 Temmuz gecesi kendi halkının öldürmekten çekinmeyen bu gözü dönmüş vatan hainleri için idam istiyoruz. Vatanım, dinim ve bayrağım için meydanda olmam gerek. Bu işgal hareketine karşı durmam gerek diyerek şehit olan oğluma devletimizin bu borcudur. Bu sebeple bu hainler için idam istiyoruz" ifadelerini kullandı.

15 Temmuz tarihinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu ifade eden milletvekilleri ise, "Bugün bizler burada isek bunu şehitlerimize borçluyuz" dediler.

Ailenin her zaman emrinde olduğunu ifade eden İl Başkanı Mürsel Akçay "Ülkemizin geleceğini şehitlerimiz kurtarmıştır. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerinin her zaman emrindeyiz" diye konuştu.

AK Partili milletvekillerden demokrasi şehidi Çopur’un ailesine ziyaret

AK Partili milletvekillerden demokrasi şehidi Çopur’un ailesine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber