Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 16:03 Yorum: 0

AK Partili Necip Filiz: “FETÖ ile PKK’nın üst aklı aynı”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, milletin yoluna taş koyanlara inat bu yoldan asla vazgeçmeyeceklerini söyledi.

AK Partili Necip Filiz: “FETÖ ile PKK’nın üst aklı aynı”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, milletin yoluna taş koyanlara inat bu yoldan asla vazgeçmeyeceklerini söyledi. Dünyada esarete girmeyen tek milletin Türk milleti olduğuna dikkat çeken Filiz, Türkiye'nin sömürülmeye ve sömürmeye de karşı olduğunu kaydetti.

FETÖ ve yandaşlarından misliyle hesap sorulacağını vurgulayan Başkan Filiz, "FETÖ bitiyor kaldığı yerden PKK hız veriyor. İkisinin de hizmet ettiği üst akıl aynı. PKK'nın Kürt sorunu diye bir sorunu yok, Kürt vatandaşlarımızın PKK gibi bir sorunu var. Dün PKK tarafından şehit edilen güvenlik güçlerimize, önceki gün Şırnak'ta şehit olan Naci Adıyaman kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün teşkilatlarımızın, özellikle de Şırnak teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Hesabı sorarken intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz, adaletle hesap soracağız. Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. Başbakanımızın da söylediği üzere, idam bir sefer ölümdür ama ölümden daha büyük ölümler var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber