Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

AK Partili Necip Filiz’den Cerablus değerlendirmesi

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Suriye'nin Halep kentine bağlı Ceraplus'a yapılan operasyonu değerlendirdi.

AK Partili Necip Filiz’den Cerablus değerlendirmesi

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Suriye'nin Halep kentine bağlı Ceraplus'a yapılan operasyonu değerlendirdi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, TSK'nın Ceraplus'ta bulunan terör örgütü DAEŞ'ye yönelik düzenlediği operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Operasyonun amacının DAEŞ'i süpürmek olduğunu belirten Başkan Filiz, "Suriye'nin diğer tarafından DAEŞ'in gönderdiği roketler Türkiye'yi hedef aldı. Bu operasyonun amacı, DAEŞ terör örgütünü sınırımızın diğer tarafından temizlemektir. Hava desteğiyle ilgili koalisyonla birlikte çalışıyoruz. Terör örgütlerinin hepsiyle mücadelemizi bu şekilde sürdüreceğiz. PKK - YPG ile de onların bir farkı yok zaten, mücadelemizi sürdüreceğiz. Ankara'daki son iki terör saldırısının sorumluları teröristler Suriye'deki PYD kamplarından geldi. Bunların bir farkı yok. Bu operasyon DAEŞ'e karşı yapılan bir operasyon" dedi.

FETÖ'cü hainlerden temizlenen ordunun eskisinden daha güçlü olduğunu belirten Başkan Filiz, "Bu kez tankların karşısında değil tam arkasındayız. Askeri gücümüzü sınamaya kalkanlar bedelini ağır ödeyecekler. Suriye'nin Kuzeyinde ülkemizi tehdit eden DAEŞ, PYD gibi terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz, güvenlik güçlerimiz başlatmış durumda. Bugüne kadar DAEŞ ile mücadele ettiğini iddia edenler, bizim DAEŞ'e karşı mücadelemizden, yapılan operasyondan rahatsız oluyorlar. Harekatın amacı bataklıktaki sivrisinekler değil, bataklığı kurutmaktır ve Türkiye'ye karşı oluşan tehditleri ortadan kaldırmaktır. Suriye'nin bütünlüğünü savunan hiç kimse bu operasyondan rahatsız olmaması gerekir" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber