Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 24 Nisan 2015 - 12:37 Yorum: 0

AK Partili Nurettin Yaşar çabuk çark etti!

AK Parti'den Malatya Milletvekili adayı Nurettin Yaşar, Yüksek Seçim Kurulu tarafından adaylığı henüz resmiyet kazanmamışken Sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan çalıştığı iş yerini TBMM olarak gösterdi.

AK Partili Nurettin Yaşar çabuk çark etti!

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - AK Parti'den Malatya Milletvekili adayı Nurettin Yaşar, Yüksek Seçim Kurulu tarafından adaylığı henüz resmiyet kazanmamışken Sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan çalıştığı iş yerini TBMM olarak gösterdi.

7 Haziran'da yapılacak seçimlerde, AK Parti Malatya aday adayı listesinde ismi dahi yokken aday listesinde 4. sıra ismi açıklanan Nurettin Yaşar, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasındaki profilinde, İş Yeri olarak olarak "22 Nisan'da TBMM'de çalışmaya başladı" yazdı. Lise mezunu olan Yaşar, kısa müddet sonra bu hatanın farkına varmış olacak ki, bu yazıyı kaldırdı.

Yaşar'ın profilinde yayınladığı TBMM'de çalışıyor açıklamasının Yüksek Seçim Kurulu tarafından henüz Milletvekili kesin adaylığı açıklanmadan paylaşmış olması Vatandaşlar arasında, "Bu ne cüret, adaylığı ve seçileceği henüz net değilken bu tür paylaşımı yapması, saçmalık" olarak değerlendirildi.

İŞTE NURETTİN YAŞAR'IN TBMM'DE ÇALIŞIYOR PROFİLİ:

11180212_10204116376772758_785933289_n.jpg

İŞTE ÇARK ETTİKTEN SONRA DEĞİŞTİRDİĞİ PROFİLİ:

img_2290.jpg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber