Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:03 Yorum: 0

AK Parti’li Öz; “Hüseyin Yıldız, CHP’ye Oy Vermeyen Aydınlıları Aşağılıyor”

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, "CHP Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın partisine oy vermeyen Aydınlımızı aşağılayan, partisine oy verenleri...

AK Parti’li Öz; “Hüseyin Yıldız, CHP’ye Oy Vermeyen Aydınlıları Aşağılıyor”

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, "CHP Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın partisine oy vermeyen Aydınlımızı aşağılayan, partisine oy verenleri de rakıcı, disko ve bardan çıkmayan kişiler olarak tanımlayan ifadelerini CHP'li hemşerilerimin takdirine bırakıyorum" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, CHP Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın dün yaptığı basın toplantısında AK Parti milletvekilleri için sarf ettiği "Eğer bunlar gerçekten Müslümansa ben değilim" şeklindeki ifadelerine tepki gösterdi.

CHP Milletvekili Hüseyin Yıldız'dan sözlerine açıklama getirmesini beklediğini ancak konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmaması sebebiyle bir değerlendirme yopmak zorunda kaldığını belirten Abdurrahman Öz, "CHP Milletvekilinin konuşmasının tümünü incelendiğimde, konuşmanın bütünlük arz etmediğini tespit ettim. Konuşmasında; partisindeki iç sorunlara kişisel siyasi görüşü ve beklentisi doğrultusunda değerlendirmeler yaptığı ve önceki genel başkanını ağır şekilde eleştirdiği görülmektedir. Böylelikle bu ifadelerle partisindeki ayrışmayı da gözler önüne sermiştir. Konuşmasının devamında, partisine oy verenlerin ekonomik durumunun iyi, kültür seviyesi yüksek, bara giden, akşam bir duble rakı içen seçmenlerden oluştuğunu da belirtmiştir. CHP Milletvekilinin partisine oy vermeyen Aydınlımızı aşağılayan, partisine oy verenleri de rakıcı, disko ve bardan çıkmayan kişiler olarak tanımlayan ifadeler kullanması, CHP'li Milletvekilinin siyaset anlayışını ortaya koymaktadır. Kendi seçmenine dahi, bu ifadeleri kullanmakta sakınca görmeyen Milletvekilinin, AK Parti Milletvekili olarak aleyhime kullandığı ifadelerine cevap vermek, siyasetin seviyesini daha da düşürmek olacağından, cevap vermiyorum. Değerlendirmeyi, kendini milletvekili seçen sağduyulu CHP'li hemşerilerimin takdirine bırakıyorum. AK Parti Milletvekili olarak Aydın'ımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğimi ifade eder, parti ayrımı gözetmeksizin tüm Aydınlı hemşerilerime sağlıklı ve huzurlu günler dilerim" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber