Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 22 Temmuz 2018 - 18:43 Yorum: 0

AK Parti’li Öztürk: "İmar Barışı başvurularını kaçırmayın"

Sağrakgölü Yayla Şenliğine katılan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İmar Barışı başvurularının devam ettiğin hatırlatarak, mağduriyet...

AK Parti’li Öztürk: 'İmar Barışı başvurularını kaçırmayın'

Sağrakgölü Yayla Şenliğine katılan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İmar Barışı başvurularının devam ettiğin hatırlatarak, mağduriyet yaşanmaması için 30 Eylül 2018 tarihini geçirmemelerini söyledi.

Kızıltaş Köyü Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği tarafından Sağrakgölü Yayla Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlikte Yayla Ağası seçilmesi, seçilen ağanın at üzerinde dolaşması gibi renkli görüntüler yaşanırken, ağa tarafından kurban edilecek koç ise güvenlik güçlerine bağışlandı.

Şenliğe katılan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk yayla evleri için İmar Barışı başvurularının devam ettiğini açıkladı. Öztürk, "Hazine arazileri üzerine 2017 yılı sonuna kadar yapılan ev sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi için çıkartılan İmar Barışı yasası için başvurular Eylül ayı sonuna kadar devam etmektedir. Bu yasa kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine müracaat edilerek Yapı İzin Belgesi alınmaktadır. Bu belge ile bugüne kadar imar yasasından kaynaklı cezalarda ortadan kalkmış olacaktır. Aynı zamanda bu belge ile yayla evlerine elektrik aboneliği yaptıramama sorunu da ortadan kalkmış olacaktır. Ancak burada hatırlatmak isteriz ki bu kanun 2017 yılı sonuna kadar yapılan evlerde geçerlidir. Bu tarihten sonra yapılan ve şimdiden sonra ev yapacak olanları kapsamamaktadır. Vatandaşlarımız mağdur olmaması için bu tarihe dikkat etmelidir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yöresel sanatçılar eşliğinde şenliğe katılanlar eğlendi. Şenliğe aslen Giresunlu olan İstanbul Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti’li Öztürk: "İmar Barışı başvurularını kaçırmayın"

AK Parti’li Öztürk: "İmar Barışı başvurularını kaçırmayın"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber