Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Siyaset 26 Nisan 2018 - 16:28 Yorum: 0

AK Parti’li Petek: "Gül, küresel güçlerin yeni oyuncağı, kuklası FETÖ’nün oyununa gelme"

AK Parti Burdur milletvekili Reşat Petek, "Huzurlarınızda çok açık ve net bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Gül; küresel güçlerin yeni oyuncağı,...

AK Parti’li Petek: 'Gül, küresel güçlerin yeni oyuncağı, kuklası FETÖ’nün oyununa gelme'

AK Parti Burdur milletvekili Reşat Petek, "Huzurlarınızda çok açık ve net bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Gül; küresel güçlerin yeni oyuncağı, kuklası FETÖ'nün oyununa gelme. FETÖ hamisi Cumhuriyet Halk Partisinin kayığına binme" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Petek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki 15 milletvekili transferiyle ilgili görüşmelerin FETÖ elebaşısı Gülen'in hamiliğini yapmış Kasım Gülek'in kızı Tayyibe Gülek'in evinde yapıldığını söyledi. Petek, CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakta hangi mahfillerde konuşulup talimat verildiği hususunda önemli ip uçları verdiğinin altını çizdi.

Darbe girişiminden sonra yaptıkları araştırmalarda CHP Genel Sekreterliği yapmış Kasım Gülek'in Fettullah Gülen'in en büyük destekçisi olduğunu tespit ettiklerini söyleyen Petek, "Yine araştırmalarımızda gördük ki 1966 yıllarından itibaren Gülen'i himaye eden önemli kişilerle içeride ve dışarıda tanıştıran, irtibatlarını sağlayan en önemli kişilerden birisinin Kasım Gülek olduğu anlaşılıyor. Bu nedenle Gülek, vasiyetinde, "öldüğümde benim cenaze namazımı Fetullah Gülen kıldırsın" diye vasiyet ediyor ve Kocatepe Camii'nde cenaze namazını da Gülen kıldırıyor" ifadelerini kullandı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 24 Haziran seçiminde adaylık tartışmalarına değinen Petek, "Milletimize FETÖ'yü kukla olarak kullanan küresel güçler, yeni bir oyunu bu şekilde sahneye koyuyorlar. Mesele sadece demokratik bir yarış değil, Türkiye'nin başına çorap örmek isteyenlerin, Recep Tayyip Erdoğan'ı vesayeti altına alamayanların önce darbe girişiminde bulunup bunda da muvaffak olamayınca şimdi yeni bir oyun içine girdiklerini aziz milletimizin dikkatine sunmak istiyorum. 2007'de "eşi başörtülü" diye kendisini seçtirmek istemeyenler ve 376 garabetini ortaya atanların tahrikleri ile FETÖ'nün teşvikleriyle hareket etmeyeceğini ümit etmek istiyorum. Bir eline güneş bir eline ay verilse davasından vazgeçmeme şuurunda olanlardan beklenen budur diye düşünüyorum. Huzurlarınızda çok açık net bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Gül; küresel güçlerin yeni oyuncağı, kuklası FETÖ'nün oyununa gelme. FETÖ hamisi Cumhuriyet Halk Partisinin kayığına binme" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber