Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:58 Yorum: 0

AK Partili Tin’den Kılıçdaroğlu’na Yanıt

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Başkanlık sistemi kan dökülmeden gelemez" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözleri üzerine "Milletimiz,...

AK Partili Tin’den Kılıçdaroğlu’na Yanıt

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Başkanlık sistemi kan dökülmeden gelemez" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözleri üzerine "Milletimiz, iradesine kurşun sıkmak isteyen eli, özgürlüğüne darbe yapmak isteyen dili, asla cevapsız bırakmaz" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Genel Başkanı'nın "Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" sözlerine sert yanıt verdi. Milletvekili Şahin Tin, "Darbelerle bu millete günlerce işkence yapan anlayışın sivil ve özgür bir anayasa ile millet iradesini güçlü kılacak olan başkanlık sistemini kabul etmesini beklemiyoruz. Ancak bu ülkede özgürlük ve demokrasi adına kimsenin ve hiçbir iradenin kandan beslenmesine de müsaade etmeyiz. Ülkemizi artık darbeci anlayış değil, ülkemizi iradenin gerçek sahipleri olan milletimiz yönetiyor. Sayın Kılıçdaroğlu rüyalarla ve geçmişteki karanlık anlayışlarla bu ülkenin geleceğinin şekillenmeyeceğini bilmelidir. Muhalefet parti genel başkanının ağzına yakışmayan bu sözler ana muhalefetin ne kadar vahim bir durumda olduğunun da açık bir göstergesidir. Milleti yok sayan bu ve benzeri zihniyetler, zamanla çökmeye ve yok olmaya mahkumdur" ifadelerini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber