Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi
Siyaset 20 Temmuz 2018 - 18:18 Yorum: 0

AK Parti’li Turan: “500 delege Kılıçdaroğlu gitsin, Muharrem gelsin diye oy verdi"

Çanakkale'nin Biga ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu ülkeye Tayyip Erdoğan'dan daha çok Muharrem İnce...

AK Parti’li Turan: “500 delege Kılıçdaroğlu gitsin, Muharrem gelsin diye oy verdi'

Çanakkale'nin Biga ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu ülkeye Tayyip Erdoğan'dan daha çok Muharrem İnce mi hizmet edecek? Kendi kavgaları var görüyorsunuz. 500 delege Kılıçdaroğlu gitsin, Muharrem gelsin, diye oy verdi. Zerre kadar şerefi olan bir liderin, 500'den fazla delege "bırak git" diyorsa, kongreyi beklemeden bırakması gerekir" dedi.

Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga Avcılar Kulübü'nde vatandaşlara seslendi. Turan, "İmkan buldukça Çanakkale'de olmayı bir görev biliyoruz. Çünkü Çanakkale son seçimlerde özellikle diğer partilere fark atarak en çok AK Parti'ye yakıştığını AK Parti'nin de en çok Çanakkale'ye yakıştığını ifade etti. 15 yıldan beri köy köy ilçe ilçe konuşmaya çalışıyoruz. Köylerin dertlerinden sorunlarına kadar. Yollardan hastanelere kadar okullara kadar her alanda iş yapmaya çalışıyoruz. Ama şimdi önümüzde 5 yıl gibi büyük bir zaman var. Bu 5 yıl halk bize iş yapın diye görev verdi. Hiçbir partiye nasip olmayacak bir şekilde ilk turda seçim bitirerek, tek başına iktidar imkanı vererek, Mecliste de büyük çoğunluğu vererek, "yola devam" dedi. Hatta şimdiden duyuruyorum ama ileride daha çok duyacağız bize oy vermeyen arkadaşlarımızda "ya niye vermemişiz ki" diyecekler, göreceksiniz. Bu ülkeye Tayyip Erdoğan'dan daha çok Muharrem İnce mi hizmet edecek? Kendi kavgaları var görüyorsunuz. 500 delege Kılıçdaroğlu gitsin, Muharrem gelsin diye oy verdi. Zerre kadar şerefi, onuru olan bir liderin, kendi delegesi 500'den fazla "bırak git" diyorsa, kongreyi beklemeden bırakması lazım. Biga'ya bizim her gelişimizde müjdelerimiz oluyor, bakın size bir müjdeyle geldik. Hastanemize enfeksiyon, fizik tedavi için, kadın doğum için ve patoloji için dört doktor geliyor. Tayinleri bugün yapıldı, 15 günde başlıyorlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber