Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 06 Ağustos 2022 - 13:25 Yorum: 0

AK Parti’li Turan: “Çevreyi, doğayı korumak ortak sorumluluğumuz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, SUEZ Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş.'yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti’li Turan: “Çevreyi, doğayı korumak ortak sorumluluğumuz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, SUEZ Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş.'yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, SUEZ Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş.'yi ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Turan, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında, "Çevreyi, doğayı korumak ortak sorumluluğumuz. Çanakkale'mizin eşsiz doğasını gelecek nesillere en güzel şekilde bırakmak istiyoruz. Bugün yaşadığımız çevre, bir anlamda yarınlara bırakacağımız bir emanet. Dolayısıyla çevre konusuna bu hassasiyetle yaklaşıyoruz. Çanakkale Katı Atık Yönetim Birliği (ÇAKAB) bölgesinde katı atık yönetimi konusunda hizmet veren SUEZ Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş.'yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Firma, entegre katı atık konusunda örnek tesislere sahip. Birliğin ve firmanın çevre dostu, güzel projeleri var. Katı atık projeleri, şehrimizin ekonomisine de milli ekonomimize de katma değer sunuyor. Birliğin kurulmasında emeği geçen 7 belediyemize, başkanlarımıza, İl Özel İdaremize ve çalışmalarından dolayı SUEZ Çanakkale firmamıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyarete, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Esra Yüksel, Çanakkale SUEZ RR Atık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Metin Suadiyeli ve Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber