Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 19 Eylül 2016 - 00:03 Yorum: 0

AK Partili vekili yıkan haber

Aslen Giresunlu olan Turan'ın Giresun'un Piraziz ilçesinde yaşayan ablası Fatma Keleş, evinin bahçesinde oturduğu sırada arı sokması sonrası fenalaşarak...

AK Partili vekili yıkan haber

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan'ın acı günü.

Aslen Giresunlu olan Turan'ın Giresun'un Piraziz ilçesinde yaşayan ablası Fatma Keleş, evinin bahçesinde oturduğu sırada arı sokması sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Arı sokmasına alerjisi olduğu öğrenilen Keleş'in alerjiye bağlı olarak kalp krizi geçirdiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Piraziz'in Şeyhli Mahallesinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek olan Fatma Keleş, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan'ın da ablası olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber