Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 06 Eylül 2018 - 10:38 Yorum: 0

AK Partili vekiller, “Ekim ayında yapılacak kongre hayırlı olsun”

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve yönetimi ile bir araya gelerek fikir...

AK Partili vekiller, “Ekim ayında yapılacak kongre hayırlı olsun”

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve yönetimi ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Çelik-İş Genel merkezinde yapılan görüşmede, Başkan Değirmenci Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş'i makamında ağırladı. Genel Başkan Değirmenci vekillerin ziyaretlerinden memnun kaldıklarını ve bir çok konuda fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek teşekkür etti.

"Kongrenin Çelik-İş ailesine hayırlı olmasını diliyorum"

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş Çelik-İş'in Türkiye'de sendikacılığın önemli köşe taşlarından birisi olduğunu belirterek, "Şehrimizde de önemli sayıda üyesi bulunmaktadır. Karabük halkı Çelik-İş sendikasını ailenin bir ferdi olarak görür ve bilir. Ekim ayında sendikanın kongresi var ben şimdiden kongrenin Çelik-İş ailesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Cumhur Ünal da ziyaretin verimli geçtiğini vurgulayarak "Önemli konuları istişare etme fırsatımız oldu. Çelik-İş Sendikamız Türkiye genelinde önemli bir üyeye sahip. Bu sorumluluk ve bilinçle çalışmalarını yürütüyorlar. Ben de önümüzdeki ay gerçekleşecek olan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

AK Partili vekiller, “Ekim ayında yapılacak kongre hayırlı olsun”

AK Partili vekiller, “Ekim ayında yapılacak kongre hayırlı olsun”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber